Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A pacal vagy a balut is elég furcsa kaja tulajdonképpen, de az a helyzet, hogy teljesen konvencionálisnak tekinthető ételekben is vannak nagyon bizarr dolgok. Néhány adalékanyagot olyan vicces dolgokból nyernek ki, mint egy hód ánuszának váladéka vagy pár zúzott bogár. És vannak durvább cuccok is.
Az áfonyás üdítők egyik mesterséges ízesítőjét, a castoreumot például a hódok segglyukában található mirigy váladékából nyerik ki. Hogy erre kijött rá és hogyan, azt nem szeretnénk tudni, és az is biztos, hogy ezentúl másképp nézünk az áfonyás üdítőkre és mindenre, aminek vanília- vagy málnaíze van. Nem mellékesen ezt anyagot parfümökben is használják.
Vörös ételszínezéket egy tonnányi ételben használnak süteményektől kezdve csokoládékon át italokig. Ezt a vöröses színt szárított, majd porított bogarakból készítik. Jó étvágyat!
Rágógumik egyik alapanyaga a lanolin, amely nem más, mint tisztított gyapjúzsír. És ez nem fantázianév.
Tartósabb, több hétig is elálló kenyerekben található az L-cisztein nevű aminosav, amit emberi hajból és madarak tollából nyernek ki. Ez nem ugyanaz, mint amikor hajat találsz a levesedben, de így sem túl étvágygerjesztő.
Na ez igazán sokkoló. Sörökben és borokban alkalmanként található egy metilparabén nevű adalékanyag, amely az ízek tartósításáért felel. És hogy honnan is jutnak hozzá? Kutyák vaginájában található feromonokból.
Már Anthony Bourdain sztárséf is megmondta, hogy soha nem nyúlna gyorséttermi csirkefalatokhoz, és kezdünk egyetérteni vele. Polidimetiliziloxán névre hallgat az a szilikonszerű anyag, amivel a különböző csirkedarabokat összeragasztják.
A hódseggel és kutyavaginával ellentétben eléggé közismert, milyen alapanyag is található a zselatinban. Mondjuk? Jó, de akkor kapaszkodj: ami olyan jól néz ki a gyümölcstorták tetején, porított csontot és bőrt tartalmaz.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Amit az ételízesítőkről feltétlenül tudnod kell
Soha ne melegítsd a mikróban a vizet
5+1 gyulladáscsökkentő étel
Rovarirtókkal leginkább szennyezett zöldségek és gyümölcsök