Egészség: Sokkoló adalékok, amiket naponta eszünk

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 666 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 666 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 666 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 666 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kutyavagina, hódsegg, őrölt bogár – Sokkoló adalékok, amiket naponta eszünk
Kutyavagina, hódsegg, őrölt bogár – Sokkoló adalékok, amiket naponta eszünk

A pacal vagy a balut is elég furcsa kaja tulajdonképpen, de az a helyzet, hogy teljesen konvencionálisnak tekinthető ételekben is vannak nagyon bizarr dolgok. Néhány adalékanyagot olyan vicces dolgokból nyernek ki, mint egy hód ánuszának váladéka vagy pár zúzott bogár. És vannak durvább cuccok is.


Az áfonyás üdítők egyik mesterséges ízesítőjét, a castoreumot például a hódok segglyukában található mirigy váladékából nyerik ki. Hogy erre kijött rá és hogyan, azt nem szeretnénk tudni, és az is biztos, hogy ezentúl másképp nézünk az áfonyás üdítőkre és mindenre, aminek vanília- vagy málnaíze van. Nem mellékesen ezt anyagot parfümökben is használják.

Vörös ételszínezéket egy tonnányi ételben használnak süteményektől kezdve csokoládékon át italokig. Ezt a vöröses színt szárított, majd porított bogarakból készítik. Jó étvágyat!

Rágógumik egyik alapanyaga a lanolin, amely nem más, mint tisztított gyapjúzsír. És ez nem fantázianév.

Tartósabb, több hétig is elálló kenyerekben található az L-cisztein nevű aminosav, amit emberi hajból és madarak tollából nyernek ki. Ez nem ugyanaz, mint amikor hajat találsz a levesedben, de így sem túl étvágygerjesztő.

Na ez igazán sokkoló. Sörökben és borokban alkalmanként található egy metilparabén nevű adalékanyag, amely az ízek tartósításáért felel. És hogy honnan is jutnak hozzá? Kutyák vaginájában található feromonokból.

Már Anthony Bourdain sztárséf is megmondta, hogy soha nem nyúlna gyorséttermi csirkefalatokhoz, és kezdünk egyetérteni vele. Polidimetiliziloxán névre hallgat az a szilikonszerű anyag, amivel a különböző csirkedarabokat összeragasztják.

undefined

A hódseggel és kutyavaginával ellentétben eléggé közismert, milyen alapanyag is található a zselatinban. Mondjuk? Jó, de akkor kapaszkodj: ami olyan jól néz ki a gyümölcstorták tetején, porított csontot és bőrt tartalmaz.

Címkék: e-adalékok méreg étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu