Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
9 éve | Kisbaczoni Benedek Zoltán | 0 hozzászólás
Túlélem a gennyedékeket! Magyar költő a rákkeltő szalonnáról
Orbán János Dénes erdélyi költő, prózaíró a Facebookon akadt ki a WHO jelentésére, miszerint rákkeltő hatása van a feldolgozott hústermékeknek és a vörös húsoknak. Előbbit értsd: szalonna, kolbász, és a többi, és itt vörös húsnak számít a disznó, bárány, marha, borjú, ló és kecske is.
Nos, a poéta azt írta: „FÖLIDEGESEDTEM! Ha jól emlékszem, ezek a kretének, ezek a nyomorult idióták kampányoltak annak idején a tojás ellen, és próbálták lenyomni a torkunkon a fucking, kőolaj ízű margarint. Mégis, mi a halál pöcsét akarnának etetni velünk? Hihetetlen, mennyi idiotizmust hablatyolnak össze, és hihetetlen ez a bunkó média is”.
„A múltkor a hagymát kiáltották ki rákkeltőnek. Kilószámra zabálom a jó magyar és székely házikolbászt, hurkát, szalonnát (minél füstösebbet), csülköt, kanállal eszem a zsírt, és évi 100 kiló hagymát tolok be, és garantáltan ott fogok állni ezeknek a szójába, lightos margarinba, müzlibe és kukoricakeményítőbe nyuvadt gennyedékeknek a sírjánál, öntelten rágcsálva egy szál csabai kolbászt”.
A szerkesztő megjegyzése:
Bezzeg a kálium(nátrium)-ferro-cianid {E535-536}, a nitritek {pácsó},kálium-klorid, flouritok, az E jelű adakékanyagok jelentős része, a génkezelt termékek, a "műtej", a vegysterezett étolaj, a kőolaj származékkal "dúsított" margarin, és vajízű krémek,... Sorolhatnám napestig! Azok nem!
Bezzeg az egészséges háziszalonna, jó minőségű hsgyms - AZ IGEN!
Ezek nem kretének, hanem az emberiség gyilkosai!
De kik is nem esznek disznóhúst? Na vajok kik?
IGEN, talált! A zsidók és a muszlimok!
Ugye ismerősök -gyilkosok, az emberiség rákfenéi!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Rákot okozhat a legismertebb édesítőszer - aszpartán
Rákkeltők a Johnson & Johnson termékei!
A margarin transzzsírsav tartalma
Szemérmetlenül hazudik a Danone