Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Használj fagyasztott citromot és mondj búcsút a cukorbajnak, a ráknak és a túlsúlynak Hihetetlen, de igaz!
A citrom tudjuk, hogy csodaszer: erősíti az immunrendszert, normalizálja a koleszterinszintet, segít megelőzni a rák kialakulását, antibakteriális hatású, segít a gomba elleni küzdelemben, csökkenti a stroke kockázatát, megelőzi az asztmás tüneteket, tisztítja a vesét és a májat. De azt tudtad, hogy a citrom héjban 5-10-szer annyi vitamin található, mint a levében?! Mégis ez az a része, amit szinte soha nem fogyasztunk el. És mi köze van mindehhez a fagyasztásnak?
Több, mint 20 laboratóriumi teszt erősítette meg eddig, hogy ilyen módon, fagyasztással, a citrom erősebben kifejti a hatását, mintha frissen fogyasztanád. A fagyasztott citrom 12 ráktipus esetében bizonyította a pozitív hatását, többek között vastagbél-, emlő-, prosztata-, tüdő- és a hasnyálmirigyrák esetében is. Pesze ez nem jelenti, hogy az orvos által előírt kezelést ne kellene betartanod, de kiegészítésként ezzel a módszerrel bebiztosíthatod a terápia hatásosságát.
Próbáld ki a következőt:
Mosd meg a citromot szódabikarbónával, öblítsd le és tedd a fagyasztóba éjszakára. Másnap reszeld le az egészet (héjat, rostokat, magot, mindent), és adagold jégkockatartóba. Ezt add ezentúl minden italhoz, salátához, a teába... Úgy hat, mint egy adag koncentrált életerő!
forrás: sonderly.net
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Itt az igazság a koleszterinről
Felül kell vizsgálni a magas koleszterinszintre felírt gyógyszereket
Medvehagyma: az ízletes vérnyomáscsökkentő
Méz + fahéj = mellékhatás nincs!