Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az "Emregy Kos-út" rádióban szinte minden héten óvnak bennünket a forralatlan (nyers) tej fogyasztásától, mondván, hogy a beteg állatok teje brucellózist, gümőkórt, esetleg kullancs okozta agyhártyagyulladást is okozhat. Megható ez az állandó aggódás az egészségünk érdekében, ámbár a fenti betegségek nyerstejfogyasztás révén ritkaságszámba mennek, ugyanakkor elfelejtik elmondani a következőket:
-a forralt tej gyakorlatilag értéktelen, mivel tönkremennek benne az aktív
enzimek (az erjesztő fehérjék), melyek hiányában nem tud felszívódni a tejben
lévő kálcium, ami a csontok építőanyaga.
A pasztőrözött v. forralt tej fogyasztása éppenséggel csontritkuláshoz
vezethet!
- a forralt tejben kicsapódott fehérjék
nehezebben emészthetők;
- a forralt tejben a vitaminok jelentős része tönkremegy;
- a forralt tejből a tejcukor túl gyorsan szívódik fel, ami előnytelen a cukorbetegeknek, candidásoknak;
- a forralt tehéntej sokaknál allergiát vált ki, mert a szervezetünk idegen anyagnak érzi.
Mivel a csontritkulás népbetegség, a brucellózis stb. viszont elég ritka,
éppenséggel a NATÚR NYERSTEJ FOGYASZTÁSÁRA BUZDÍTUNK MINDENKIT,
s ha megbízható helyről vesszük a tejet, kicsi a kockázata a nyerstejtől való
megbetegedésnek.
Civ.Ha
2008. november 10., im.kato@mobilposta.hu Nemzetőr hetilap, E. 47.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Miért titkolják a magyar csodaszert?
Célszerű lesz odafigyelnünk! Magyarország vonalkódja: 599
A bőrünket is lenyúzzák!
Eben gubanc: Orbán vagy Vona!