Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egyrészt végeláthatatlan perceket, másrészt fontos tápanyagokat is megspórolhatsz azzal, ha nem hámozod meg a következő négy zöldséget.
Mert héjukban a vitamin, de még mennyire:
KrumpliHéja vasban, folsavban és rostban gazdag (több is van benne, mint a húsában), utóbbi segít a magas koleszterinszint csökkentésében, és a helyes bélműködés megtartásában.
PadlizsánHéjában található tartronsav segít a súlyod megtartásában, ez ugyanis megakadályozza a szénhidrátok zsírrá válási folyamatát. Plusz nasunin nevű antioxidánsa segít az agyszövet egészségének megőrzésében. Nyugodtan süsd, vagy grillezed meg hámozatlanul.
RépaA héjában vagy közvetlenül alatta található antioxidánsok gomba- és baktériumölő, illetve gyulladáscsökkentő hatással bírnak. Elég az is, ha alaposan megmosod.
UborkaHéja kalciumban, magnéziumban, foszforban, káliumban, A-, C-, K-vitaminban gazdag (annyira, hogy napi C-vitamin-szükségletünk 12%-át fedezi), plusz tele van rostokkal és antioxidánsokkal. Erősíti immunrendszert és segíti az emésztőrendszer egészségét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Ha ismernéd a burgonyalé előnyeit, minden nap innád!
A cékla erősíti az immunrendszert, megelőzheti a rákot
Ez történik a testeddel, ha minden nap eszel paradicsomot!
A legjobb gyógynövények a máj egészségéért