Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Kisbaczoni Benedek Zoltán | 0 hozzászólás
Gyümölcsízű gél C vitaminnal, áfonyával, és vörös szőlőhéj kivonattal.
Összetevők:
víz, Kombucha kultúra (élesztőgombák és baktériumok keveréke), vegyes
gyümölcs emulzió (alma, körte, sárgabarack), fekete áfonya, nyírfa
cukor, alma pektin, tőzeg áfonya, C-vitamin, vörös szőlőhéj kivonat.
Bővebb információ, használati utasítás:
tens7@freemail.hu
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=qyj5uead
HARMÓNIA NEKTÁR - HASZHÁLATI UTASÍTÁS - ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ
Gyümölcsízű gél C vitaminnal, áfonyával, és vörös szőlőhéj kivonattal.
Tisztelt Vásárló!
Örömünkre szolgál, hogy Ön a HARMÓNIA NEKTÁR nevű készítményünk megvásárlása mellett döntött. Köszönjük, hogy Ön a minőséget választotta és megtisztel minket a bizalmával. Ebben a használati utasításban hasznos információkat talál a termékkel kapcsolatban.
A HARMÓNIA NEKTÁR összetevői kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat.
Összetevők: víz, folyékony C vitamin, fekete áfonya, tőzegáfonya, vörös szőlőhéj kivonat, vegyes gyümölcs emulzió, nyírfa cukor, élelmi rost.
Tápanyagok/hatóanyagok a napi (3 evőkanál=30g) adagban: élelmi rost 7.5g, C-vitamin 60 mg RDA 100%.
Energiatartalom: 19 kJ/ 100 g (4kcal)
Javasolt fogyasztása: Felnőtteknek napi 3 evőkanállal, az étkezés idejében. Fogyasztás előtt felrázandó.
Tárolás: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen legfeljebb szobahőmérsékleten tárolandó.
Felbontás után hűtőszekrényben (515 C) tároljuk.
Forgalmazza: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=qyj5uead
OÉTI nyilvántartásba vételi sorszám: 9141/2011.
Az élelmi rost elősegítheti a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát. Az élelmi rost hozzájárul a teltségérzet kialakulásához, az éhségérzet csökkentéséhez.
Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
A terméket kisgyermektől elzárva tárolja!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Nettó tömeg: 450 g + 70 g = 520 g
Fontos információk a HARMÓNIA NEKTÁR összetevőiről:
A vitaminok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, kis molekulájú, különféle kémiai összetételű biológiailag aktív szerves vegyületek.
C vitamin
A Csodavitamin, mely valószínűleg a legismertebb, és talán a legfontosabb vitamin. Már általános iskolás tanulmányaink óta tudjuk, hogy pl. a citromban mennyi C vitamin van. De ott van a narancsban, a csipkebogyóban, az eperben, a brokkoliban, és végül de nem utolsó sorban a paprikában. Ott mutatta ki Dr. SzentGyörgyi Albert professzor, aki Nobel díjat kapott a C-vitamin felfedezéséért 1937ben.
De vajon tudjuk-e, hogy miért ilyen fontos, nagy jelentőségű vitamin ez?
Csak címszavakban a jelentősége:
● immunrendszer erősítő
● a szívinfarktus és a koszorúérbetegségek kockázatát jelentősen csökkenti.
● jelentősen csökkenti a gyomorgégés nyelőcső rák kialakulásának a veszélyét.
● fontos szerepet játszik a növekedésben, a fogak és csontok fejlődésében.
● növeli a fehérvérsejtek számát, fokozza működésüket.
● jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit, időben történő szedése esetén akár meg is előzheti a betegség kialakulását
Napjainkban többnyire nem a vitaminhiány megelőzésére használják, sokkal inkább antioxidáns, sejtvédő hatása adja használatának a fontosságát.
Fekete áfonya:
A fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) a hangafélék (Ericaceae) családjába tartozó gyümölcstermő növény. Termését és levelét a népi gyógyászat is felhasználja. Népies nevei: havasi meggy, havasi meggykoró, kukajsza, kukujza, molabogyó, afinya.
Gyümölcse közkedvelt lekvár, gyümölcslevesek, gyümölcssaláták alapanyaga, sütemények ízesítője, tölteléke.
Nagyon jó hatású a bélflórára, mert ellenállóvá teszi a bél nyálkahártyáját az emésztési zavarokkal, krónikus bélhuruttal, bélfertőzésekkel, hasmenéssel szemben, és a szájbetegségeknél is jó szolgálatot tesz.
A hasmenés, fogínygyulladás régről ismert gyógyszere. A levéből főzött tea epe és hólyagbetegségek orvossága, vesetisztító.
Amerikai tőzegáfonya:
Az amerikai tőzegáfonya vagy cranberry (Vaccinium macrocarpon), Magyarországon az 1990es évekig ismeretlen volt. ÉszakAmerikából származik, örökzöld, kb. 10–15 cm magas törpecserje, amely a vörös áfonyánál nagyobb, pirossárga gyümölcsöket termő gyógynövény.
Rubinpiros bogyóin sárgáspiros foltok, gyümölcshúsa világosabb, roppanóhúsú, enyhén fanyar ízű.
A tőzegáfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől. Az antioxidánsokkal megelőzhetők krónikus betegségek, mint az érelmeszesedés, koleszterinlerakódás, szívinfarktus, bőrproblémák kialakulása, rák keletkezése, memóriazavar.
Az antioxidáns vitaminok – mint a C vitamin – fokozzák a hatását. De nátriumot, foszfort, káliumot, is tartalmaz.
A tőzegáfonya kedvező hatásai. Szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére, antibakteriális hatása miatt, a bakteriális fertőzések megelőzésére, kezelésére, amelyek általában gyulladásokhoz vezetnek, azimmunrendszer erősítésére, étvágygerjesztőnek is ajánlják. Húgyúti fertőzések ill. gyulladások kezelésére kiválóan alkalmas.
Vörös szőlőhéj:
A vörös szőlő héjából készült természetes vörösszőlőhéj kivonat. Az alkalmazott extrakciós eljárásnak köszönhetően, a vörös szőlő héjában található polifenol hatóagyag a készítményben koncentráltan van jelen.
A növényi polifenolok és az egészség Gary Williamson, a Leeds-i Egyetem munkatársa kutatásaiban átfogó adatokkal támasztotta alá, hogy a polifenolok csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Egy, a polifenoloknak az emberi szervezetre gyakorolt hatását vizsgáló analízis eredménye szerint például a polifenolok azáltal védik a szervezetet a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben, hogy csökkentik a koleszterin mennyiségét és a vérnyomást, valamint javítják az erek rugalmasságát, ami a szív- és érrendszeri betegségeknek is indikátora.
Tudományosan igazolt hatásai:
A szőlőmag kivonat laboratóriumi leukémiás sejtek elpusztításával bizonyítja a természetes hatóanyagok értékét 2008. december 31. PHILADELPHIA A Kentucky Egyetem kutatói szerint egy szőlőmagból nyert kivonat hatására laboratóriumi körülmények között a leukémiás sejtek önmagukat pusztítják el.
A kutatási tapasztalatok azt mutatják, hogy a kivonat alkalmazását követő 24 órán belül a daganatsejtek 76%-a elpusztult.
A kutatók, akik 2009. január 1.én számolnak be felfedezéseikről az Amerikai Rákkutató Társaság kiadványában, a Clinical Cancer Researchben, elkülönítették azokat a jelzősejteket, is melyek a szőlőmag kivonat használatával kiváltott sejtelhalás, vagy apoptózis útvonalához köthetők.
Arra jutottak, hogy a kivonat egy, az apoptózis lefolyását szabályzó fehérjét, a JNK-t aktiválja.
Jóllehet a szőlőmag kivonat számos laboratóriumi sejttenyészetben, többek között bőr, mell, vastagbél, tüdő, gyomor, és prosztata rák esetében is aktivitást mutatott, eddig még nem vizsgálták a kivonat hematológiai rákokra gyakorolt hatását, illetve a pontos hatásmechanizmust sem tárták fel.
Gyümölcs rost:
Mik a rostok és mire jók?
A táplálkozással foglalkozó tudomány csak mintegy fél évszázada jutott el odáig, hogy meghatározza az élelmi rostok mibenlétét és kutassa az egészségünkre gyakorolt hatását.
1953-ban Hipsley írta le először a “növényi sejtfalat alkotó emészthetetlen anyagokként” a rostokat. Trowell 1976-os meghatározása szerint a növényi poliszacharidok (szénhidrátok) és a lignin alkotják ezeket, amelyeket az emberi emésztőrendszerek nem bontanak le. Am Ass Cer Chem 2001ben azzal egészítette ki, hogy a rost, kedvező fiziológiai hatásokat fejt ki, mivel elősegíti a jó bélműködést, hozzájárul a vér koleszterin- és cukorszintjének csökkentéséhez.
Ha az étrendünk hosszabb távon nem tartalmaz elegendő rostot, az számos betegség kialakulásához hozzájárulhat.
A rostok növelik a bélmozgást, megakadályozva a székrekedést,… Nagyon hasznos ez a tulajdonságuk, mivel a hosszan tartó székrekedés (mint állapot), nagyban hozzájárul a bél rendszer daganatos betegségeihez.
Úgy érik el ezt a tisztító hatást, hogy megduzzadnak, vizet vesznek fel a bélben, ezért fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyunk naponta (az az átlagos 1,52 liter )!
Tisztító hatásukat úgy is elérik, hogy a felületükön megkötik a különböző káros anyagokat a bélrendszerben.
A ballasztnak számító rostok a gyomor és a bél mûködését serkentve elõmozdítják, hogy a tápcsatornába jutó vagy az ott képzõdõ kártékony anyagok kiürüljenek.
Nyírfacukor
A Nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van: nem hizlal, nem savasítja a szervezetet, antibakteriális hatású, segíti az emésztést, nem rontja a fogakat, így cukorbetegek, fogyókúrázók, terhességi diabéteszben, csontritkulásban szenvedők, valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
További jótékony hatások
1. Lúgosító, méregtelenítő hatás
A szervezet savbázis egyensúlyának helyreállítása és fenntartása lényeges eleme az egészséges életmódnak. Az enyhén lúgos nyírfacukor a teljes emésztési ciklus folyamán kifejti jótékony hatását és lúgosítja szervezetünket.
Az európai lakosság több mint 8%-a szenved különböző mértékű székrekedéstől. Ez nemcsak az immunrendszert gyengítheti, de számos egyéb betegséghez is vezethet. A nyírfacukor természetes módon fokozza a bélműködést, gátolja a székrekedést, amivel segíti a lerakódások,
salakanyagok kiürülését, elősegítve szervezetünk méregtelenítését.
2. Hatékonyság gombás fertőzések, Candida esetén
A Candida gomba egyfajta élesztőgomba, ami természetes módon is jelen van szervezetünkben. Erős antibiotikumok, stressz, dohányzás, túlzott cukorfogyasztás, fogamzásgátló tabletta hosszú távú szedése előidézhet egy olyan állapotot, melyben ezek a gombák túlzottan elszaporodnak, számos betegséget okozva.
A nyírfacukor, ellentétben a Candidát tápláló hagyományos cukorral, nem nyújt táptalajt ennek a gombának. Egy 1975-ös finn kísérlet bizonyítja, hogy a különböző Candida Albicans törzsekhez folyamatosan 5% nyírfacukrot adagolva, szaporodásuk nagymértékben lelassult.
Tehát, Candida kúrán lévők is korlátlanul fogyaszthatják.
3. Jótékony hatás a bakteriális megbetegedéseknél
A természetes nyírfacukor számos baktériumtörzsnek egyáltalán nem nyújt táptalajt, így bizonyítottan képes megvédeni bennünket a már említett fogromlástól, csökkenteni a húgyúti fertőzések, a felső légúti betegségek, az asztma tüneteit. Megakadályozza, hogy a baktériumok túlnyomó része megtapadjon az orrüreg szöveteiben, így hatásos segítség az orrmelléküreg gyulladása ellen. Mindennapi használata 40%-kal csökkenti a középfülgyulladás gyakoriságát.
Enyhébb lefolyású betegségekben a nyírfacukor még az antibiotikumot is helyettesítheti.
4. Kollagén termelés fokozása, B vitamin felszívódásának elősegítése
A bőr rugalmasságát a kollagén nevű fehérje biztosítja. A kor előrehaladtával a kollagén egyre merevebb lesz, veszít nedvességtartalmából, és a folyamat következtében a bőr elvékonyodik, ráncossá válik. A nyírfacukor fokozza szervezetünk kollagén termelését és fiatalítja, rugalmasabbá teszi a már meglévő kollagént. Elősegíti a B vitamin felszívódását is, ami köztudottan javítja a bőr, haj és köröm állapotát, kondícióját.
Kombucha:
Milyen előnyökkel jár a kombucha gomba fogyasztása?
● 81% arról számolt be, hogy közérzete számottevõen javult.
● 27% jobban alszik.
● 30% a túlsúly csökkent.
● 81% megszünt a székrekedés.
● 42% a fájdalmas arthritis enyhült.
● 21% a bõr szebb és lágyabb lett.
A kombucha gomba fermentumban a szervezet működését segítő sejtek milliói élnek, amelyek elõször a bélflórát, majd a teljes szervezetet méregtelenítik, regenerálják.
A rendszeres fogyasztása többek között Q10 koenzimjének köszönhetően csökkenti a ráncok képződését, segít megőrizni a fiatalságot.
További tapasztalatok
OÉTI nyilvántartásba vételi sorszám: 9141/2011.
Gyártó:
HEMITON KFT
8000 Székesfehérvár, Palotai u. 5.
hemitonkft@gmail.com
Forgalmazza:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=qyj5uead
Kisbaczoni Benedek Zoltán
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Magyar előállítóktól származó, egészséges, minőségi élelmiszerek, portékák házhoz szállítása
Áldott Gurusonyt-Karácsonyt!
Rákkeltők a Johnson & Johnson termékei!
Boldog Húsvétot és Egészséges Feltámadást!