Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezzel az étellel pótold télen a D-vitamint
Télen nem könnyű pótolni a D-vitamint, de ha nem szeretnél étrend-kiegészítőket szedni, íme egy étel, amivel könnyen pótolhatod a hiányzó vitamint.
Se táplálék-kiegészítők, se szolárium, csokicső, se napsütés.
De íme egy tökéletes étel, amivel pótolhatod a hiányzó D-vitamint a szervezetedből.
A gomba!
Csiperke gomba
Laskagomba
A gomba ugyan nagyrészben tartalmaz vizet, de D2-vitaminban igen gazdag.
100gramm gombában 2,3 mikrogramm D-vitamin található, ami a napi ajánlott D-vitamin-bevitel 23%-a.
Magyarországon termesztett gombák, azoknak, akik nem ismerik az erdei-mezei gombákat!
De hogyan készítsd el, hogy ne vesszen kárba a szupertápanyag?
Ne főzd, inkább párold, s lehetőleg zsírban, vagy vajban.
Mielőtt betennéd a serpenyőbe, néhány órára tedd ki az ablakba „napozni”, így még jobban felöltődik D-vitaminnal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Otthon termesztett gomba - magyar szabadalom
Házi készítésű mosogatógép tabletták
Áldott Gurusonyt-Karácsonyt!
Rákkeltők a Johnson & Johnson termékei!