Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Onkológus Figyelmeztetés!
Ajánlom figyelmetekbe. A cikk küldője onkológus orvos!!!
Egy érdekes és megfontolandó cikk a rákról
Miután évekig azt mondták az
embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok
megszüntetésének (a kulcsszó a megpróbálják), a Johns Hopkins
kutatóintézete végre elkezdett
beszélni arról, hogy van más választásunk is:
1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek
a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal
egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik. Amikor
egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy
nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a
tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a
kimutatható mennyiséget.
2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy
még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.
3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra,
hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak
és daganatokká fejődjenek.
4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt
jelzi, hogy annál a személynél összetett táplálkozási
hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében lehetnek genetikai,
környezeti,
táplálkozási és életmódbeli tényezők.
5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási
hiányosságokat megszüntethessük, az étrend megváltoztatására
és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel
fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.
6. A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a
gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben,
a bélrendszerben, stb. lévő egészséges sejteket is, sőt
egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.
7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket,
elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket
és szerveket.
8. A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran
csökkenti a daganat méretét. Azonban a kemoterápia és a besugárzás
hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását
elérni.
9. Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására a testbe
túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy
összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a
különféle fertőzéseknek és komplikációknak.
10. A kemoterápia és a besugárzás hatására a
ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti
elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek
továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.
11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a
ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz
az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük van.
A ráksejtek táplálékai:
a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével
az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket.
A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful
stb. aszparta-mot tartalmaznak, ezért károsak. A
természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a
répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is
csak nagyon kis mennyiség-ben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket
használnak. Jobb megoldás a tengeri só.
b. A tej a
szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél
traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával,
esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a
ráksejtek éhezni kényszerülnek.
c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és ezért
jobb, ha marha és sertéshús helyett inkább halakat és kis
mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok
vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is
tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban
szenvedők számára.
d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes
kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.) és
gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos
kémhatású környe-zetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat főtt ételekből,
köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöld-séglevek
biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen
belül eljutnak a sej-tek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az
egészséges sejtek növekedését. Az egészséges sejtek építé-s éhez
szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss zöldségből
készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből,
ideértve a babcsírát is!). Azon kívül, naponta két-három alkalommal
fogyasz-szon nyers zöldségeket is. Az enzimek már 40 Celsius elpusztulnak.
e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas
a koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz! Csak tisztított, szűrt vizet
fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett
csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért
tanácsos kerülni.
12.
A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez
a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A
belekben maradó emésztetlenhús romlásnak indul, és további mérgező
anyagok lerakódá-sát okozza.
13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való
tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel,
amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben
lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.
14. Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az
immunrendszerben (IP6, Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok,
ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak - EFA-k - stb.), hogy lehetővé tegyék
a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását. Más
táplálék kiegészítők, mint pl. az E-vitamin köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak,
ami a szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült,
nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.
15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proaktív és pozitív
szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A
düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a
szervezetünket a stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk
meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű emberré válni.
Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.
16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi
rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a
sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a
ráksejtek elpusztítására.
Végül még néhány praktikus tanács:
-
Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
- Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
- Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.
Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a hírlevelei útján. A dioxin-tartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a mű-anyagból dioxinok szabadulnak fel. Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy TV program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára.
Azt
mondta, nem szabad mikróban ételt melegíteni műanyag edényben.
Ez fokozottan igaz a zsiradékot tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a
hőhatás és a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az
élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta, hogy
használjunk műanyag helyett üveg-, vagy kerámia edényeket az ételek
melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a
félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb. át kell tenni a csomagolásból
valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem tudjuk, mit tartalmaz
a papír. Biztonságosabb, ha üveget használunk.
Elmondta, hogy nemrégen
egyes gyorséttermek áttértek a papíredények használatára styofoam helyett.
Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt. Azon kívül a
műanyag fóliák ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel
fedjük le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező
anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják
le az ételt papírtörölközővel inkább.
Ezt a cikket
mindenkinek küldd el, aki fontos az életedben!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Csernobil- Fukusima, avagy hány emberéletet követel a judeo-komcsi gyilkosságok!
Az orbáni „fülkeforradalom ismert tagjai és múltjuk!
Miután cigányozni bűncselekmény, ezért írjuk körbe a .......
FELHÍVÁS a BAJBAN LEVŐ HITELESEKHEZ!