Egészség: EGÉSZSÉG -vagy HALÁL? Te melyiket választod?!?

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 663 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 663 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 663 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 663 fő
  • Képek - 41 db
  • Videók - 300 db
  • Blogbejegyzések - 897 db
  • Fórumtémák - 49 db
  • Linkek - 45 db

Üdvözlettel,

Hunmagyar Egészség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

1. ) Védőoltás - Fontos információ - Windows buziknak is!

A japán egészségügyi miniszter felfüggesztette, két gyermekeknek szánt védőoltás használatát, miután négy kisgyermek pár perccel az oltás beadása után meghalt. Mivel mindkét szer kapható Magyarországon is, nem ártana, ha az anyukák megismernék a védőoltások nem várt mellékhatásait is. Emlékeztetni szeretnénk, hogy tavaly Ausztráliában tiltották be az influenza-oltást, miután kiderült, hogy láz, hányás és görcsök kísérik a beadását. Korábban mi is írtunk arról, hogy csupán a H1N1 ellen adott védőoltás egymagában alkalmas volt arra, hogy 700%-al megnövelje a vetélések számát és ha ezt egybevetjük azzal, hogy a terhes nők felét sikerült annyira megijeszteni, hogy beoltassák magukat, akkor látható, hogy több ezer meg nem született gyermek írható hazánkban ennek az egy oltási kampánynak a számlájára. Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el. Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egyelő adásában a következőt mondta: "A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni. " Ez 1 milliárd ember!Aki megnézi az előadásról készült felvételt:

http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723

láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja. Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól Egy baktérium által terjesztett agyhártya-gyulladás és tüdőgyulladás megelőzése érdekében adott oltásról van szó az első esetben, és egyetlen baktérium (Haemophilus influenzae) elleni oltásról a második esetben. Az elsőből négyet, a másodikból hármat kap meg a gyermek, jellemzően 2, 4, és 12 hónaposan.Az elsőből 3,6 milliárd dollár (720 milliárd forint) bevétele volt 2010-ben a gyártójának a Bloomberg szerint. Egyetlen oltóanyagból, egyetlen év alatt. Nem kis üzlet ez. Nem véletlen, hogy a gyártó cég szóvivője Victoria Davis azonnal nyilatkozott és azt állította, hogy "nincs ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek közt, de a cég alaposan értékeli a jelentett eseteket, és szorosan együttműködik az egészségügyi hatóságokkal." Némi ismerettel rendelkezünk már az ilyen együttműködésekről. Lehet, hogy pár millió dollárt be kell dobozolni és eljuttatni azoknak a szakértőknek, akik majd kivizsgálják, hogy a halálesetek véletlenek voltak és lehet folytatni az oltást, mert az veszélytelen. Ezzel egy időben pár másik szakértő arról nyilatkozik minden médiában, hogy mennyire veszélyes az a baktérium, ami ellen be nem oltatni a gyermekünket felér egy bűncselekménnyel. A szülők pedig ott állnak a gyermekorvos előtt és azt gondolják, hogy nincs más mód egy baktériummal való küzdelemben, mint a védőoltás. Talán még az orvos is ezt gondolja, amennyiben az agymosás rá is hat. Elfelejti, hogy létezik egészséges táplálkozás, hatékony immunrendszer, d-vitamin, stb... Hogyan működik egy vakcina? Mit gondol Ön? Bill Gates számításai az egy milliárd oltással eltüntetett emberről reálisak, túlzóak, vagy alul becsültek? Hogy segítsünk választ adni, összefoglaltuk, mik a védőoltásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő egészségügyi aggályok: 1. Degeneratív betegségeket okozva lassan, de biztosan 10-30 év alatt ölik meg az embereket. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, mert ki gondolná 30 év elteltével, hogy egy védőoltás késői mellékhatásától szenved. 2. Csökkenti a termékenységet és ezáltal a születési arányt. A cikk elején említett kutatási adat a H1N1 vakcina és a csecsemőhalandóság témájában fényesen igazolja, hogy ez a hatás létezik. 3. Növeli a halálozási arányt egy jövőbeni járvány alkalmával. Amennyiben valakinek az immunrendszerét lerontjuk, még ha átmenetileg is egy védőoltással, akkor simán megbetegszik egy újabb vírustól vagy rezisztens baktériumtól. Azt fel sem merjük tenni, hogy ez utóbbit akár szándékosan is el lehet ereszteni a védőoltás kampány végeztével. Ez már olyan krimi hangulatot keltene. Minden esetre ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem egy kutató orvoscsoportnak és az eredmény megdöbbentő volt: több mint duplájára nőtt azok közt a H1N1 fertőzések aránya, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást, mint azok közt, akik nem. Ezeket logikusan összegezve úgy gondoljuk, nem is lehetetlen védőoltásokkal szabályozni a lakosság számát. Most kísérleti szakaszban van ez a dolog. Akiknek ez a céljuk, tesztelik az embereket több szempontból is. Mire mit reagálnak? Mit kell nekik mondani vagy mutatni, hogy rohanjanak az oltásért? Mit kell és mikor beléjük oltani, hogy úgy betegedjenek meg, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni az oltással? És mennyit hajlandók ezért fizetni? Arra mi sem jöttünk még rá, hogy miért épp a csecsemők és a kismamák a fő célpont. De azt látjuk, hogy őket a legkönnyebb rábeszélni a védőoltásra. Mire egy baba hazaér a kórházból, életének negyedik, ötödik napján már túl esett két tucat védőoltáson.

------- End of Forwarded Message -------

 

2.) A rák egy gomba?

Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk a Zapperrel ill. tisztítókúrákon keresztül. Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt "A rák egy gomba?" címmel. Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, hogybeszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a daganatokat Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak. Feltette magának a kérdést, egyáltalán mi a rák (ami még ma is egy misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a mibenlétéről)? És mik az áttétek? S vajon mitől fehér a daganatok belseje? Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat "csak" egy tünet, s hogy a rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Véleménye szerint, ha az ember ellenállóképessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák. Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a hasüreget. - A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs - állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió, amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt cikluson át). Szájon át adagolva egy hétigkét kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet. Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol. Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik. Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.

 

3.) A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

 (LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY) Elnézést kérek, hogy nem forditottam le, most veszem a fáradságot hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak akik nem tudnak angolul. Figyelem ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom. Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készithetünk egy citrom fűrdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valaki ismersz aki ezt még nem tudja kérlek hogy küld el nekik mert egy óriás szivességet teszel nekik azzal hogy tudatod velük ezt. A Citrom ”Citrus” ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellék hatások). Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve örző titok, a múltimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól. Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőlle. A citromot eheted külömböző képpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készithetsz hűsítő italokat belőlle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a leg érdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál. Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN !!! Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos külömböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!! Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT 12 tipus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRíGY-ben. Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemóterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban. És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat tipus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOJÁSOLJA AZ EGÉSSÉGES CELLÁKAT. Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201 Fordította angolból: Ifj. Balla Ferenc Melbourne-Ausztrália AZ EREDETI ANGOL SZÖVEG: Cut Some Lemons Up – Let The Kids suck On Them – Put a slice In Your Water glass Etc . . . USE as A Prevention . . . Subject: Health Alert up date FYI LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY Another good find I would take it orally and be giving my body a lemon sponge bath all over affected areas…. If you know anyone else who doesn't know this, please do them a huge favour and let them know about it. Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY. Why do we not know about that???? Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them HUGE PROFITS. You can now help a friend in need by letting him know that lemon juice is beneficial in PREVENTING the disease. Its taste is pleasant and it does NOT produce the horrific effects of chemotherapy. If you can, plant a lemon tree in your garden or patio. How many people die while this is a closely guarded secret so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations? As you know, the lemon tree does not occupy much space and is known for its varieties of lemons and limes. You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries,...The lemon is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumours!!! This plant is a proven remedy against ALL TYPES ALL TYPES OF CANCER!!!! Some say it is very useful in all variants of cancer. It is considered also as an It is anti microbial spectrum against BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, IT REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS!!! The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest manufacturers in the world, says that more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that: It destroys the malignant cells in 12 TYPES OF CANCER, including colon, breast, prostate, lung and pancreas... The compounds of this tree actually showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemotherapeutically in the world, slowing the growth of cancer cells. And what is even more astonishing: this type of therapy with lemon extract not only destroys malignant cancer cells but does NOT affect healthy cells!!! Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

 

4.) Parlagfű kiirtása megvezetés!!!

 Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY kiirtása mögött. A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni. Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok! Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is. A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket! Weil-Várhegyi László feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője

 

5.) A lakosság mérgezése két generáció óta tart. Hová lett a só...? "Ez az ördögi ebben az egészben ! És mindenkiben más és más hatást vált ki….van aki cukros lesz, van akinek a veséje megy tökre, másokat szív és érrendszeri panaszok gyötrik, a magas vérnyomás pedig szinte minden második emberre jellemző lesz…. Egy kollégám rendszeresen külföldre jár alkalmanként több hónapra….itthon a cukra 8. Ehhez nem kell kommentár. Csak húst és zöldséget eszik, semmi kenyér, édesség, semmi ! Szigorú diéta ! Mégis 8 a cukra. Ezután kiküldik Kínába 2 hónapra….Egy pár hét után issza a söröket és mindent eszik amit ott Ő megkíván….Bulgáriában ugyan ez volt ugyanezzel az emberrel….. Nem furcsa ?! Ez az én tapasztalatom….a só kell, a só jó dolog, a sófogyasztás egyfajta védőfaktor, gondolj csak a sóbányákban kialakított gyógyhatású barlangokra…. ez így van, így volt és így is lesz, még akkor is ha a Magyar Tudományos akadémia alsó-felső indusz, andusz professzorai ennek ellenkezőjét is állítják és terjesztik ! Tejfalussy úrnak igaza van ! Sajnos. Bárcsak azt mondhatnánk, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő szórakozott tudós ember !!!! Én a magam bőrén tapasztaltam az igazát ! Már az orvost is ennek megfelelően választom meg….felteszem neki ezt a nyilvánvaló kérdést és várom a válaszát. Amennyiben azt mondja, mint amit az egyik gyerekdoki is mondott, hogy teljesen rendben van az étkezési-sónak a káliumozása, akkor máris tudom, hogy vagy rosszindulatból vagy tudatlanságból mondja ezt, de egy biztos, nem Ő lesz a gyermekem dokija….. Én már 250 kg sót vásároltam és ebből kb. 50-100 kg között vittem barátaim és ismerőseim számára ! Egy ilyen alkalommal zárás előtt 10 perccel vettem át a sót patikából amikor is rajtam kívül senki sem tartózkodott a patikában. A patikusnő megkérdezte, hogy hova a jó-fenébe viszek ennyi sót ?! Feldolgozó üzemem van ??? Erre én visszakérdeztem, hogy halott -e a só mérgezéséről ? Zavartan bólogatott és mondta, hogy Ő is tanulta még anno, hogy a kálium mennyire egy veszélyes anyag !!!! Erre megkérdeztem, hogy ha ezt Ő tudja akkor miért nem rendel a maga és családja számára Ő is ebből a tiszta sóból ??? Erre Ő: "….mi csak ezt esszük…." Erre elmondtam neki a 10-12 éves gyötrő éjszakáim történetét, mire Ő sommásan megfogalmazta, hogy ezek a tünetek tipikusan Káliumra utalnak….. Még egyszer, nem vagyok orvos, sem természetgyógyász, még vegyész sem vagyok….csak gondolkodom és már senkinek semmit el nem hiszek ! Egy vegyész kollégámnak mutattam NORBI UPDATE sójának a dobozát, aholis a szokásos duma volt felírva...50%-ban NaCl szegény só és a másik 50%-ban pedig KCl volt beletöltve mert így csökkenthetjük a vérnyomást...bla bla bla bla Ezt persze a vegyész kollégám nem hitte el amikor beszéltem neki erről..de amikor lefényképeztem és megmutattam a fényképen a só dobozát, illetve annak feliratát miszerint 50%-ban csökkentett NaCl tartalmú sót árulnak...akkor hirtelen elhallgatott, majd csendesen megjegyezte, hogy ez felér egy gyilkossággal... Ez az én tapasztalatom. A sajátom. Lehet vitatni, lehet megkérdőjelezni, lehet engem lehülyézni és kontárnak nevezni, csak rajta ! Tejfalussy úrnak igazának az ellenkezőjéről engem ugyan meg nem győz senki sem ! Még a jó Isten sem ! Isten áldja meg Tejfalussy urat amiért felemelte, fel merte emelni a szavát és ezzel vállalva az üldöztetését azért, hogy egy páran megmeneküljenek ettől a tömeges mérgezéstől ! Ugyanis sokkal kevesebben vannak azok akik felébrednek és használni kezdik az agyukat és a régen tanultakat – mint a többség akiknek egyszerűbb azt mondani, hogy ez egy összeesküvés elmélet - és másra is használnák az agyukat a helyváltoztatás koordinációján kívül ! Azután; még Láttam Tejfalussy András Úrral folytatott levelezését a Na:K arányáról…. Távol áll tőlem, hogy okoskodjak, de amikor azt láttam, hogy Önök is fogyasztják HUMINI... akkor úgy gondoltam, hogy megosztom Önnel, Önökkel is a következő gondolatmenetet ! Kérem olvassa el, és gondolkozzon el rajta ! Nem azt kérem, hogy higgyen benne, mert ezek tények nem elhinni kell, hanem átgondolni ! Vagy átgondolja az ember és annak megfelelően tudatosan cselekszik, vagy nem foglalkozik a tényekkel ! De hinni max. a templomban szabad ! Különösen nem a reklámoknak ! Azt kell mondjam, hogy Tejfalussy Úr által javasolt 30 Na és 1K arányszámot gyógyszerészek, vegyészmérnökök, orvosok és egy szívsebész ismerősöm is egyöntetűen és egymástól függetlenül is elfogadták, sőt javasolták amikor én is ezzel a kérdéssel fordultam hozzájuk! Az egyik patikushölgy még azt is hozzátette, hogy tanulta Ő is, hogy a Kálium mennyire veszélyes egy anyag !!! A netten sok infó kereng erről amit én kérésére szívesen megosztok önnel, de addig is olvassa kérem az alábbiakat és döntsön okosan !!! "…. Amiről beszélni fogok, az bármilyen krimibe beleillene. A baj csak az, hogy ez itt és most történik mégpedig mindenkivel, veled is! Azt fogom elmondani, hogy hogyan mérgezik tudatosan az embereket és miért nincs esélyed arra, hogy egészséges öregkort érj meg, feltéve ha egyáltalán megéred a nyugdíjas kort! A módszer egyszerűen zseniális! Több szempontból is, egyrészt azért mert ebben a témában aránylag könnyű félrevezetni még a szakembereket is, másrészt azért mert, aki esetleg csak félfüllel hall a dologról az biztosan nem fogja fel ennek a súlyát és jelentőségét. Nézzük mit is okoz ez a mérgezés: Szív és keringési problémák, magas vérnyomás, asztma, csontritkulás, érszűkület, fokozott trombózis és infarktus veszély, anyagcsere zavarok vagyis pont azokat a betegségeket, amelyek népbetegségek. Az anyagcsere zavarok viszont nagyon sok más betegségnek a kialakulását segítik elő, pl többek között a rákét is. Azt nem állítom, hogy közvetlenül rákot okoz, de igenis jelentősen segíti a rák kifejlődését. Úgy gondolom, hogy minden olyan betegség ami nem vírusos vagy bakteriális eredetű, azoknak a kifejlődésében az anyagcsere zavarok jelentős szerepet játszanak. Még így az elején fontos tisztázni, hogy a mérgezéseknek nagyon sok módja van. Ezek közül csak egy módszer az, amikor nem maga a felhasznált anyag mérgező, hanem a szervezetbe juttatott mennyisége miatt válik mérgezővé. Az az anyag amiről konkrétan beszélek a Kálium. Ez egy egyébként létfontosságú anyag, a vérben 5 mmol/l -nek kell lenni belőle, azonban az egyensúlya annyira kényes, hogy 7 mmol/l-nél már megáll a szív!!!!!! Orvosi biokémia: Donnan egyensúly! (erre még fogok hivatkozni) Ez írja le, többek között azt is, hogy a vérben 5 mmol/l káliumnak kell lenni. Az emberi szervezet számára létfontosságú anyagok egyensúlyának fenntartásához egy anyagból ugyanannyit kell fogyasztani, mint amennyi természetes úton távozik! Átlagos embernél, napi 2 liter folyadékfogyasztást és ennek megfelelően 2 liter folyadékürítést vegyünk alapul (A folyadékürítés nem csak vizelet ürítést jelent, de helyhiány miatt most úgy fogunk számolni mintha a folyadékürítés csak vizeletürítést jelentene. A vizelet, mint szűrlet a vérből választódik ki. Ideális esetben ha a szervezetnek nem kell azért dolgoznia, hogy káliumot tartson vissza, vagy felesleges káliumtól szabaduljon meg, akkor a kiválasztott vizeletben ugyanannyi kálium van, mint a vérben, tehát 5 mmol/l. Ha ennyi ürül, akkor az egyensúly fenntartásához ugyanannyit kell fogyasztani, tehát 5 mmol/l-t. Ez napi 2 liter esetén napi 10 mmol káliumfogyasztást jelent. A kálium relatív atomtömege 39,1. 39,1x10=391 mg! Tehát ideális esetben, napi 2 liter folyadékfogyasztást alapul véve, a napi ideális káliumfogyasztás 391 mg vagyis 0,39 gramm!!!!!!!!!!! A betegséggyártók módszere nem csak az, hogy egészségtelen dologra beszélnek rá, mintha az lenne az egészséges, hanem ugyanakkor az egészségesről lebeszélnek, és úgy állítják be mintha az káros lenne. A sóról, mindenféle hazugságot terjesztenek, többek között pl azt, hogy megemeli a vérnyomást. Van még egy csavar a dologban, mégpedig az, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható rossz sók tényleg vérnyomás emelkedést okoznak, ezzel is igazolva a betegséggyártókat. AZ EGÉSZSÉGES JÓ SÓ, EGÉSZSÉGES EMBERBEN NEM OKOZ VÉRNYOMÁS-NÖVEKEDÉST! Olyanoknál, akik nem egészségesek, (és itt az egészséges embert nem szabad összekeverni a tünetmentessel), náluk okozhat a jó só is átmenetileg vérnyomás növekedést, ezért amikor az ember elkezdi visszapótolni a szervezetébe a hiányzó mennyiségű sót, nagyon óvatosan és csak lassan, fokozatosan szabad ezt megtennie! A só visszapótlása minimum 6 hónapot vesz igénybe, de sokkal inkább 1 - 2 évre van szükség az egyensúly helyreállításához! Mivel a sóval kapcsolatos hazugságsorozatot csak nagyon lassan és észrevétlenül lehetett bevezetni, és a a köztudatba elültetni, ezért ahhoz, hogy idáig eljussunk legalább 50 - 60 évre volt szükség. Becslésem szerint Magyarországon az 1950 - 1960-as évek körül kezdték lassan fokozatosan elterjeszteni a sóval kapcsolatos hazugságokat. A folyamatot jelentősen felgyorsította, amikor a gengszterváltás után észrevétlenül kicserélték a boltokban az egészséges sókat, mérgezőekre. Ezeknek a következménye, hogy ma Magyarországon az emberek 90 - 95 % -ának túl alacsony a vér Nátrium tartalma, vagyis nem esznek elegendő mennyiségű JÓ sót. (Mindig felhúzom magam, amikor feljön ez a téma, elmondom az embereknek, hogy nem esznek elegendő mennyiségű jó sót, és sokan kapásból rávágják, hogy ők bizony elég sót esznek.) Ha meg szeretnéd tudni, hogy elegendő jó sót eszel-e, akkor csak a vérképedet kell megnézni. Korábban már említettem a Donnan egyensúlyt. Ez azt is leírja, hogy egészséges embernél a vérben 142 mmol/l Nátriumnak kell lenni. Régi orvosi könyvek még leírják, hogyha a vér Nátrium értéke 140 mmol/l alá csökken akkor az már KÓROS és hyponatrémiáról beszélünk. A vérképekben a Nátrium referencia tartománya jelenleg 135-145 mmol/l, ami egy szándékosan eltorzított érték. (Ha előveszed a vérkép eredményeidet több évre visszamenőleg, akkor látni fogod, hogy a referencia tartományokat úgy módosítgatják, mintha csak egy időjárás jelentés volna. Nem csak a Nátrium vonatkozásában.) A Nátrium igazi referencia tartománya valójában 140 - 144 mmol/l. A határok kitolásával elfedték, hogy az emberek tömegesen betegek a rossz sótól! A jelentkező tünetekre meg majd mindenféle gyógyszereket fognak szedni, jelentős hasznot hajtva ezzel a gyógyszeriparnak.." Megjegyzések: NaCl - már nem árusíthatják a gyógyszertárak - várható volt - Datum: Donnerstag, 10. März, 2011 03:10 Uhr Aki eddig nem hitte volna, remélem, már lassan mindent tisztán lát. A háttérhatalom döntése nyomán KÖTELESEK vagyunk mérgezni magunkat és illedelmesen kihalni. Mert másnak kell az országunk. Se gyógynövény, se tiszta só, se innovatív gyógyszerek, semmi magyar gyógyszergyár, a valaha jól bevált és olcsó szereket mind eltüntették a piacról, vagy vénykötelessé tették, az orvosok kötelezően a TEVA izraeli cég generikus szarjait írhatják csak fel. A kenyerünket kötelezően mérgezik a pékek az eu-s előírásra beletett szutyokkal (nemsokára meg fogom tudni, mit tetetnek a kenyérbe). Lakásainkat bankárokból, végrehajtókból, ingatlanügynökségekből (mind izraeli tulajdon már) és izraeli felvásárlókból álló maffia rabolja el. Alapélelmiszereket mérhetetlenül drágává teszik, ami a miénk volt, mind felszámolták. Megyünk engedelmesen, mint a birkák a vágóhídra. Családostul. Azt hiszed, Téged nem érint? De. Legfeljebb hátrébb állsz a sorban. Sejtettem, hogy előbb-utóbb ez lesz. Most tudtam meg, hogy Magyarországon a patikákban 2011. február közepén betiltották az orvosi tisztaságú nátrium-klorid kiadását. Innentől kezdve csak a saját magunk által importált Désaknai sóban lehet megbízni. Minden más tele van kálium kloriddal. (És K-jodiddal, meg sárgavérlúgsóval - kálium hexaciano-ferrát - amit "csomósodásgátlóként" adnak a konyhasóhoz.)

 

6.) Miért lehetnek veszélyesek a kozmetikumok? A tartalom elérési útvonala (URL): http://www.hazipatika.com/articles/?aid=20110302131011;HPID=592002E6-8572F082-E4C37AD0-036A9B5F

A szépségápoló szerek összetevői között szinte mindig ott vannak az emulgeálószerek, melyek bár segítik a zsírok és az olajok bejutását a bőrbe, mégis rendkívül rossz hatással lehetnek a bőr védőrétegére. A száraz bőr speciális ápolást igényel, ezért a megbomlott egyensúlyt gyengéd tisztítók és hidratálók használatával kell mihamarabb helyreállítani. A hidratálók azonban többet ártanak, mint használnak: a dermatológiai vizsgálatok tanulsága szerint a bennük levő emulgeálószerek ugyanis károsíthatják bőrünket. Az alábbiakban az is kiderül, hogy miért. A víz- és az olajmolekulák összekötője A hidratálók víz és lipid összetevőkből állnak, melyekre a bőrnek igen nagy szüksége van. Ezek az összetevők azonban természetükből adódóan nem vegyülnek egymással, ezért szükség van azokra az adalékanyagokra, amelyek molekuláikat összekapcsolják. Ilyen szerepet töltenek be a kozmetikumok összetevői között az emulgeálószerek is, melyek tulajdonképpen a bőrt teszik áteresztővé használat közben. Az emulgeálószerek árnyoldalai A krémekkel, hidratálókkal bevitt emulgeálószerek a bőr felsőbb rétegeiben felhalmozódnak, s ha a kültakaró később vízzel érintkezik, akkor ezek az adalékanyagok feloldják az itt található lipideket. Ennek hosszú távon több hátrányos következménye is lehet: a bőr ugyanis fokozatosan elveszti saját, természetes védőanyagait, és károsodik az ún. lipid barrier funkció is, mely végül enyhe irritációval járhat. Különösen akkor van esély a bőrgyógyászati panaszok fokozódására, ha az alkalmazott készítmények egyéb szenzitivizáló összetevőt, például illatanyagokat is tartalmaznak. Mi történik ezután? Ha a bőr védőrétege megbomlott és megsérült, nedvességtartalmát könnyebben elveszítheti, sőt a környezeti hatásokkal szemben is védtelenné válik. DMS®: a regeneráló technológia Tudta-e? A DMS®-szerkezet kifejlesztésében egy magyar biokémikus, Ghyczy Miklós is részt vett. Azok a készítmények, melyek a bőr természetes védőrétegének szerkezetét utánozzák, megoldást jelenthetnek az érzékeny bőr ápolása esetén is. Emulgeálószerek helyett ezekre a hidratálókra különleges lamelláris (lemezes) szerkezet, ún. DMS®, Derma Membrán Struktúra jellemző, mely a bőr szerkezetét és felépítését utánozza. A DMS®-nek köszönhetően a készítmény hatóanyagai a hámszövet mélyebb rétegeibe is behatolnak, így használatával megakadályozható a vízvesztés, és javítható a bőr ellenálló képessége is. Kinek ajánlottak az ilyen típusú hidratálók? Mivel az emberi szervezet legnagyobb szerve maga a kültakaró, melyet folyamatosan érnek környezeti és egyéb stresszhatások, egyensúlyának helyreállítása az egész szervezet számára fontos. Az ilyen típusú szerek használata így nemcsak az érzékeny, neurodermatitiszes, hanem ugyanúgy a normál bőr ápolása során is ajánlott. Szerző: Forrás: Kiss Verus HáziPatika.com

 

7.) A top20 rákkeltő anyag Medipress

Egy új egészségügyi jelentés 20 olyan anyagot és tényezőt azonosított, amelyek rákot okozhatnak, a felsorolásban olyan ismerős nevek is szerepelnek, mint a kloroform vagy a formaldehid, de olyan, elnevezéséről kevésbé ismerős, mégis sokak környezetében megtalálható elemek is, mint a lapos kijelzők és LCD televíziók egyik alkotóeleme, mint az indium-foszfid. Az Amerikai Rák Társaság (ACS) és három másik amerikai állami egészségügyi szervezet legfrissebb vizsgálatai a rák kialakulásáért potenciálisan felelős 20 okot nevezett meg a közelmúltban, amelyek között 19 vegyületet és a többműszakos munkát sorolták fel. A jelentés nyilvánosságra hozatalát több nemzetközi hírű szakértő támogatta, akik mind úgy vélekedtek, hogy ez a 20 potenciális veszélyforrás további, beható vizsgálatok tárgyává kell váljon, mivel az eddig feltárt bizonyítékok arra utalnak, hogy valóban rákkeltő képességűek a felsorolt anyagok. A 20-as lista számos ismert elemet tartalmaz, olyanokat, mint a kloroform, a formaldehid és a poliklórozott bifenilek, de akadnak olyan új elemek is, amelyekről eddig ismeretlen volt a karcinogén hatásuk, mint amilyen a laposképernyős televíziókban használt indium-foszfid is. Az elemeket az ENSZ rákkutató szervezete, az IARC már be is sorolta a lehetséges rákkeltő anyagok lajstromába, amelynek aktuális listája a következőképpen alakul: 1. Ólom és ólomszármazékok 2. Indium-foszfid 3. Wolfram-karbidos kobalt 4. Titán-dioxid 5. Hegesztőgázok 6. Refrakter (tűzálló) kerámiarostok 7. Dízel kipufogógázok 8. Amorf szén, szénszínezék 9. Sztirol-7,8-oxid és sztirol 10. Propilén-oxid 11. Formaldehid 12. Metaldehid (acetaldehid) 13. Metilén-klorid (diklór-metán) 14. Triklóretilén 15. Tetraklóretilén 16. Kloroform 17. Poliklórozott bifenil 18. Di-(2-etil-hexil-)ftalát 19. Atrazin 20. Többműszakos munka (medipress)

 

8.) Mennyi mérget eszel a felvágottal? - - 2011.02.27. -Ács Borbála

  Tudod egyáltalán, mi van benne? Megnézed a címkét, mielőtt megveszed? Elolvasod az apró betűs részeket? Talán el sem gondolkozol ezeken a kérdéseken. Pedig ha jobban belegondolsz: gyakran nem is tudod, mi az, amit megeszel. Az élelmiszerláncok húsipari termékei telis-tele vannak olyan adalékokkal, amelyeknek semmi közük a csirkéhez vagy bármilyen más állathoz. Rettegned nem kell tőlük, de jobb, ha tudod, mivel táplálkozol, és milyen mellékhatásokkal számolhatsz. Ha pedig van időd és türelmed, kiválaszthatod azt a párizsit, amelyikben a legkevesebb a mesterséges anyag. Hogy megtudd, mi micsoda, és mitől mennyire kell félned, elkalauzolunk a húsipari termékek erdejében. Miből készül a felvágott? A felvágottak, mint például a párizsi vagy a virsli, legnagyobb százalékban olyasmit tartalmaznak, amire nem is gondolnál. Kötelezően mindössze 6-8 százalékban kell húsból készülniük. A párizsi általában olyan, a húsipari termékeknél (pl. sonkáknál) nem felhasználható húsmaradványokból – csontokon maradt húsrészek, nagy százalékban bőr – áll, amelyek fogyaszthatók, csak önmagukban nem kínálhatók. Az árkülönbséget a szójafehérjék tartalmának aránya adja: ezzel pótolják ugyanis a szabályozott mennyiségű fehérjetartalmat. Mindezt összeaprítják, főzik és formákba öntik. Mi adja az ízt? Ma már nem fűszerekkel ízesítik ezeket a termékeket. Ennek elsődleges oka, hogy mint minden, ami friss, a fűszer is elősegíti a romlási folyamatokat. Ipari szempontból sokkal sterilebbek és biztonságosabbak a fűszeraromák és ízfokozók. Ezekkel szinte minden más húsipari termék is rendelkezik. Hátrányuk, hogy a valódi, létező ízeket elnyomják, és az ízeknek csak az illúzióját keltik. És a színt? Természetesen színezékek adják, amelyek közül sok allergén lehet. Feldolgozás közben az ételek színe sokat változhat, visszaállításukban segítenek a mesterséges színek. Vannak ártalmatlan és allergén színezékek is, a húsiparban közülük egyedül a kárminsavat, az úgynevezett hússzínt használják. Meg kell jegyeznünk azonban, hogy egyedi esetekben a teljesen természetes eredetű színezékek és fűszerek is képesek kiváltani allergén reakciókat. Miért áll el olyan sokáig? Régen füstöléssel és sózással tartósították a sonkákat és kolbászokat. Ezek az eljárások századunkra ugyancsak sok félelmet keltő tévhittel gazdagodtak a füstölés rákkeltő hatása, a sózás túlzott nátriumtartalma miatt. A tartósítószerek a penésztől és más károsító betegségektől, gombáktól, ételmérgezést okozó mérgektől védik a terméket. A leggyakrabban használt – ugyanis az egyik legjobb – hústartósító szer, a nitrit sokáig tiltott volt, most azonban kis mennyiségben már alkalmazzák. Rákkeltő hatása miatt kelt félelmet, bár sokak szerint nagyon régóta használják, és igaz rá a mondás, ami egyes gyógynövényekre is: kismértékben gyógyszer, nagymértékben méreg. Gyakran láthatod még feltüntetve az antioxidáns feliratot: ez az anyag késlelteti a természetes romlási folyamatokat, amilyen a gyümölcsök barnulása és a zsírok avasodása. Ezek az adalékok nagyrészt ártalmatlanok, egyénileg azonban allergénreakciókat válthatnak ki. Hogyan védekezz? Válassz olyan terméket, amelyben a lehető legkevesebb az adalék. Ha a hozzáadott anyagok egyenként ártalmatlanok is, kölcsönhatásukból veszélyes kombinációk alakulhatnak ki. Ha felismerted valamilyen adalékanyaggal szembeni allergiádat, mindenképp figyeld a termékek hátoldalán feltüntetett apró betűs részeket. Felvágottakat, párizsit vagy virslit fogyassz minél kisebb mennyiségben, keresd azokat a sonkákat, amelyeknek láthatók a rostjai. Ne félj kérdezni – a felvágottas pultnál és az élelmiszerláncokban egyaránt. Vásárolj piaci termelőktől, akikben megbízhatsz, keresd házi kolbászok és szalámik forrásait.

 

9.) Génmanipuláció vajon hol tartunk most? - A pusztítás vetőmagvai

F. William Engdahl: Lehet-e béke egy génmanipulált élelemmel teli világban? (Kan es in einer Welt mit 'Gen-Food' Frieden geben?)
______________________________

Az alábbi cikk a szerző könyvének előfutáraként jelent meg, melynek címe:
A pusztítás vetőmagvai. A genocídium geopolitikája. A cikk eltűnt az eredeti helyéről. Szerencsére megvolt elmentve, így közzé tudom tenni.

"Az erkölcs bátorsága" (Mut zur Ethik)(1) XIII. kongresszusán, melyet az idén tartottak Feldkirchben, William F. Engdahl, publicista és író bemutatta a legújabb könyvét. Ennek címe: "A pusztítás vetőmagvai. A genocídium geopolitikája". (Horvátországban már a bestseller lista első helyén áll; rövidesen megjelenik német és angol nyelven.) A gén kezelt élelem és a béke közötti összefüggésről tartott riasztó beszámolója fontos hozzájárulás volt a kongresszus idei témájához: "Mi kell ahhoz, hogy békésebb legyen a világ?" A végkövetkeztetése: Nem lesz béke, ha nem sikerül tényleges érvényt szerezni a genocídiumra vonatkozó nemzetközi törvénynek.


A cím, amelyet választottam, némelyek számára talán különösnek tűnik. De biztosíthatom önöket, hogy az minden csak éppen nem különös. Tekintettel arra, ami ma a genetikailag módosított organizmusoknak (élő szervezeteknek) - rövidítve GMO-nak nevezik őket - az egész emberi táplálkozási láncban való tömeges elterjesztése miatt kockán forog, egy előre beprogramozott hadiállapottal számolhatunk, amennyiben nem cselekszünk gyorsan, és nem változtatunk a helyzeten. Szeretném az új könyvem (Seeds of Destruction: The Geopolitics of Geneocide; - Die Saat der Zerstörung: Die Geopolitik des Genozids; - A pusztítás vetőmagjai. A genocídium geopolitikája) néhány vonatkozásával megvilágítani, hogy ezen mit értsünk.

 


Ha a mércét a nürnbergi perekhez igazítjuk, akkor a génkezelt gabonaféléknek és a GMO-élelemnek az egész világon való elterjesztését az "emberiség elleni bűntettek" közé sorolhatjuk, és oda is kell sorolnunk. Mindaddig, amíg ennek a problémakörnek az igazi természetét tudomásul nem vesszük, semmiféle béke nem lehetséges, a legkevésbé pedig egy igazságos béke minden nép számára.

 


Ebben az összefüggésben a leglényegesebb a genocídiumnak (a népirtásnak) a kérdése. Idézek az Egyesült Nemzetek 1948-as, "a népirtás bűntettének megelőzéséről és megbüntetéséről" szóló egyezményéből. Ennek II. cikke meghatározza a népirtás fogalmát: "A jelen egyezmény népirtáson a következő cselekmények valamelyikének, valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:

 


a) a csoport tagjainak megölése;

 

b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;
c) a csoportra olyan életfeltételek szándékos ráerőszakolása, amelyeknek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése;
d) olyan intézkedések elrendelése, amelyek a csoporton belüli születések meggátolására irányulnak."

A III. cikk így szól: "Büntetendők a következő cselekmények:



a) a népirtás;

b) a népirtás elkövetésére irányuló összeesküvés; (...)
e) a népirtásban való bűnrészesség."

A IV. cikk pedig: "Büntetendők mindazok a személyek, akik népirtást vagy a III. cikkben felsorolt más cselekményt elkövetnek, függetlenül attól, hogy ezek államvezetők, közhivatalnokok vagy magánszemélyek."(2)

 


A génmanipulált szervezetek felhasználásával kapcsolatos három esettel szeretném szemléltetni, miért kell követelnünk a genocídiumra vonatkozó nemzetközi törvények betartását. Pert kell indítanunk olyan kormányok, tudományos kutatók és magánvállalkozók ellen, amelyek részt vesznek a GMO-mezőgazdaságnak a lakosságunkra tukmálásában. Az első példa az iraki GMO-gabonára vonatkozik. Ezután feltárom, hogyan rohanták le Argentínát GMO-növényekkel, végül egy kis San Diego-i biotechnológia-céggel foglalkozom.

 

Irak megkapja az amerikai "demokrácia magját"
"Mi azért vagyunk Irakban, hogy elvessük a demokrácia magvait, hogy az ott gyarapodjon, és elterjedjen az önkényuralmi rendszerek egész területén." (George W. Bush)

Amikor George Bush a "demokrácia magvainak" elvetéséről beszélt, csak kevesen gondoltak arra, hogy ő ezen a Monsanto vetőmagját értette. Irak amerikai megszállását követően, 2003 májusában, Paul Bremer III., Henry Kissinger hajdani munkatársa, az Ideiglenes Koalíciós Hatóság (Coalition Provisional Authority - CPA) igazgatója lett. Bremer felügyeletet gyakorolt az ország egész területén, és mindig jelentést tett Donald Rumsfeldnek. 2004 áprilisában Bremer 100 új, hosszú távon kötelező érvényű törvényt bocsátott ki, hogy Irakot ellenőrzés alatt tartsa. Az Egyesült Államok által elrendelt törvények - vagy ahogy nevezték őket: rendeletek - azt voltak hivatva biztosítani, hogy Irak újjáépített gazdasága a "szabad piac" kedvenc amerikai modelljének új kiadása legyen. "A terv az, hogy belőle egy teljesen szabad piacot csináljunk" mondta a USAID-nál (US Agency for International Developement - az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala) Irak Újjáépítése Irodájának egyik szóvivője.

 

A 81. számú rendelet
Bremer rendeleteinek egyike a 81. számú: "A szabadalmakra, az ipari formatervezésre, a titkos információkra, az integrált áramkörökre és a növényfajtákra vonatkozó törvény".

E rendelet bizonyos növényfajtákra vonatkozó szabadalmak birtokosainak, hatalmas külföldi multinacionális cégeknek, húsz évre kizárólagos jogot adott arra, hogy vetőmagvaikat az iraki mezőgazdaságban használják. A védett növényfajták genetikailag módosított élő szervezetek (GMO) voltak.

 


Az irakiak már 8000 évvel Krisztus előtt foglalkoztak mezőgazdasággal, és csaknem minden búzafajt és búzafajtát létrehoztak, melyeket ma a földön termesztenek. Egy olyan rendszerben dolgoztak, amelyben a vetőmagot megőrizték, abból vetettek, és az idők folyamán természetes ellen állóképességgel bíró hibrideket nyertek. A 81-es rendelet értelmében ma mindez gyakorlatilag törvénytelen. Az irakiak ezekből az értékes természetes vetőmagfajtákból sok esztendő óta mintákat őriztek egy Abu Graibban levő vetőmag-bankban. Az Egyesült Államok megszállása idején ez a rendkívül értékes vetőmag-bank eltűnt.

 


Az Ideiglenes Koalíciós Hatóság (CPA) 81. számú rendelete Irak jövőbeni táplálását globális multinacionális magáncégekre bízta. A 81-es rendelet részleteit Paul Bremernek a Monsanto-konszern írta meg, amely a világ egyik vezető GMO-vetőmag- és GMO-gabona-szállítója.

 

Nincs vetőmag a vetéshez
A háborút követően az iraki parasztok arra kényszerültek, hogy vetőmagért az állami mezőgazdasági minisztériumhoz forduljanak. A 81-es rendelet állítólagos célja az volt, hogy "jó minőségű vetőmagot biztosítson Irak számára és támogassa az ország belépését a WTO-ba" (a Kereskedelmi Világszervezetbe). Hogy mi a "jó minőség", azt a megszálló hatóság határozta meg. Mihelyt a 81-es rendeletet kibocsátották, a USAID megkezdte több ezer tonna Amerikából származó "igazoltan kiváló minőségű búzavetőmag" szállítását, amelyet szubvencionáltak, és a mezőgazdasági minisztérium eleinte csaknem ingyen osztotta ki a kétségbeesett iraki parasztoknak. A USAID független tudósoktól megtagadta az engedélyt annak a megvizsgálására, hogy vajon nem GMO-vetőmagról van-e szó.

A 81-es rendelet célja egy új iraki vetőmagpiac létesítése volt, ahol a nemzetközi konszernek az ő - génmódosított - vetőmagjaikat eladhatják, és amelyet a földművelők minden idényben ismételten meg kellett vásároljanak. A régi iraki törvények tiltották, hogy biológiai nyersanyagok magántulajdonban legyenek. Az új, az Egyesült Államok által kikényszerített szabványtörvény a vetőmagokra vonatkozó monopóliumok jogának rendszerét vezette be.

 

"Adjatok nekik főtt tésztát, hadd egyenek!"
Irak számára hatféle búzavetőmagot kellett előállítani. Ezek közül a parasztok három olyat kell használjanak, melyek terméséből csak tésztát lehet készíteni. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok segítségével 2004 után Irakban termesztett a búzának az 50%-át exportra szánták, mert a tészta az iraki táplálkozási szokásoktól idegen étel.

Amikor 2004 tavaszán a 81. számú rendeletet Bremer Ideiglenes Hatósága kihirdette, a fiatal radikális pap, Moqtada al Sadr hívei tiltakoztak az al Hawza című lapnak az amerikai katonai rendőrség által történt betiltása ellen. Az Ideiglenes Hatóság azzal vádolta a lapot, hogy "hamis cikkeket" közölt, amelyek "erőszakos cselekmények valódi veszélyét" idézhetik fel. A példaként idézett cikk állítása szerint Bremer "politikája arra irányul, hogy éhezni hagyja az iraki népet, így az embereket a mindennapi kenyerük gondja foglalja le, és ne legyen alkalmuk politikai és egyéni szabadságukat követelni".

 

"Don't cry for me, Argentina"(3)
Egyetlen ország mezőgazdasága sem élt meg olyan radikális átalakítást, mint Argentínáé.

A hetvenes években Argentínának figyelemreméltó életszínvonala volt. Mezőgazdasági rendszere sokoldalú volt, produktív, és főleg kis családi vállalkozásokból állt. Akkoriban az argentin marhahús olyan jó minőségű volt, hogy versenyre kelt a texasival. A gazdagon termő földeken a farmok oly nagy többlettermést értek el, hogy az jóval meghaladta a hazai élelmiszer-szükségletet. A mezőgazdaság nem igényelt állami támogatást, a farmerek adósságai pedig elenyészőek voltak. Mindez megváltozott a 80-as évek adósságválsága következtében.

 


1989-ben Carlos Menem elnökkel, idősb George Bush elnök és David Rockefeller közeli barátjával, az ország gazdasági tönkretételének újabb fázisághoz érkezett, amelynek lefolyásához hasonlót John Perkins írt le igen szemléletesen "Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai" című könyvében. Azzal az indokkal, hogy az adósság megfizetéséhez szükség van a GMO-szójabab-kivitelre, Menem Argentína mezőgazdaságát egy exportot szolgáló új monokultúrává alakította.

 


1991-ben Argentína titkos kísérleti területté változott, ahol géntechnikailag átalakított növények mezőgazdasági termelésben való hasznosíthatóságát vizsgálták. Menem egy Biotechnológiai Tanácsadó Bizottságot hozott létre, hogy felülvigyázza a génkezelt kukorica-, napraforgó-, gyapot-, búza- és főleg szójababfajták szántóföldi kikísérletezésére szóló licencek kiadását. Arról, hogy ezek a GMO-növények vajon biztonságosak-e, sem a kormány, sem pedig a bizottság nem kezdeményezett nyilvános vitát. Egyébként génkezelt növényeket addig sehol nem termesztettek ilyen mennyiségben.

 


A Biotechnológia-Bizottság találkozói titkosak voltak, kutatási eredményeiket soha nem hozták nyilvánosságra. Külföldi transznacionális GMO-konszernek megbízásából tevékenykedtek. Nem meglepő, hogy a bizottság tagjait végül a Monsanto, a Syngenta és a Dow AgroSciences alkalmazta. 1996-ban Menem licencet adott a St. Louis-i (Missouri) Monsanto konszernnek, amely a génmanipulált szójababnak, ennek a világ mezőgazdasága számára stratégiailag fontos takarmánynak a legnagyobb előállítója.

 


Miután a GMO-szójabab-vetőmagot 1996-ban bevezették az argentin mezőgazdaságba, nagy külföldi cégek, mint a Cargill, a külföldi biztosító társaságok és konszernek, például a Seabord Corp. megkezdték az ettől kezdve (dollárban kifezezett értékben) potom áron kapható argentin termőföld tömeges felvásárlását. Argentína földjét a vetőmag óriási ipari termelőhelyévé alakították át.

 


A gazdasági válság következtében a bankok a legjobb termőföldek hektárjainak millióit bocsátották árverésre. Az egyedüli vásárlók, amelyek dollárt tudtak befektetni, külföldi társaságok vagy magánszemélyek voltak. A kisbirtokosoknak filléreket ajánlottak fel a földjükért; ha visszautasították, gyakran megfélemlítéssel vagy karhatalommal űzték el őket. 2001-ben az Adeco Agropecuria nevű argentínai vagyonkezelő társasága (holding company) révén Soros György New York-i milliárdos, hedgefond-spekuláns volt a legnagyobb földbirtokos Argentínában.

 


A profit növelése céljából kansasi mintára úgy készítettek elő hatalmas földterületeket, hogy az óriási mezőgazdasági gépeket a nap mind a huszonnégy órájában üzemeltetni tudják. A berendezést gyakran GPS-műholdak (GPS - Global Positioning System = Globális Helymeghatározó Rendszer) segítségével távirányították úgy, hogy a földművesnek egyetlen egyszer sem kellett a traktort vezetnie. A termelő családi gazdaságok alapján működő hajdani mezőgazdasági rendszert visszavetették egy új feudális állapotba, melyben egy maroknyi latifundista stílusú, nagyhatalmú, reakciós, gazdag nagybirtokos uralkodik.

 


A génkezeltszója-forradalom tíz év alatt teljesen átalakította Argentínában a mezőgazdaságot. A 70-es években a szójabab semmilyen lényeges szerepet nem játszott az országban. 2004-ben, Monsanto nyolc ottani éve után, több mint 14 millió hektáron termesztették a génkezelt szójababot. Hatalmas gépekkel irtották ki az erdőket. A mezőgazdasági sokféleség a legrövidebb időn belül egy monokultúrának adta át a helyét.

 


Több mint egy évszázadon át az argentin szántóföldek, mindenekelőtt a pampák, kiterjedt kukorica- és búzatáblákból álltak, közöttük zöld legelőkkel, amelyeken marhacsordák legeltek. A talaj minőségének megőrzése érdekében a földművesek vetésforgót alkalmaztak, a gabonatermesztés után hagyták, hogy a föld füvet hajtson a marhák számára. A szójababtermesztéssel az ország egy monokultúrává változott, és mivel a szójabab fontos tápanyagokat von ki a talajból, a növények mind több műtrágyát igényelnek Monsantótól. A nagy hús- és tejtermelő gulyákat, amelyek évtizedeken át szabadon kóboroltak a legelőkön, most az Egyesült Államokban szokásos módon, szűk tömegtakarmányozott parcellákon karámokban tartják, hogy több helyet teremtsenek a jövedelmezőbb szójabab számára. Walter Pengue argentin agrárökológus, a génkezelt szójabab hatásainak szakértője, a várható helyzetről ezt mondta: "Ha ezt így folytatjuk, ez a föld talán már ötven év múlva egyáltalán semmit nem fog teremni."

 


A szójabab már 2004-ben az összes argentínai megművelt területeknek csaknem a felét, azaz 48%-át foglalta el, és ennek 97%-a Monsanto-féle génmanipulált szójabab volt. A tejtermelő szarvasmarhát tenyésztők száma 1988 és 2003 között a felére csökkent. Először történt, hogy tejet kellett importálni - meglehetősen magas áron Uruguayból. Mivel a szójababtermesztés százezreket űzött el a földjükről, a szegénység és a hiányos táplálkozás gyorsan terjedt.

 


Argentína 1970-ben még a világ legmagasabb életszínvonalú országai közé tartozott. Akkor a lakosságnak mintegy öt százaléka élt a szegénységi szint alatt. A szegények aránya 1998-ban elérte a 30%-ot, 2001-ben pedig már 51 % volt.

 


Az Argentínában régebben teljesen ismeretlen alultápláltság a becslések szerint 2003-ban a 37 milliós összlakosságnak már 11-17%-át érintette. Az államháztartás hiányaiból eredő mélyreható nemzetgazdasági válságok közepette az argentinoknak be kellett látniuk, hogy többé nem képesek a megélhetésüket - úgy, mint régebben - egy kis földdarabon biztosítani. Az ország földjét óriási szójatáblák borítják, amelyek az élethez szükséges gabonafélék termesztését megakadályozzák.

 


A feudális nagybirtokosok tevékenységüket az erdők tömeges letarolásával kezdték, hogy a tömegméretű szójatermelés számára helyet biztosítsanak. A földművelő közösségekkel egyszer csak közölték, hogy a földjük már valaki másnak a tulajdona. Ha vonakodtak önként távozni, fegyveres csoportok elrabolták a marháikat, felgyújtották a gabonájukat, és még további erőszakoskodással fenyegették meg őket. Néhány esztendő alatt több mint 300 000 (háromszázezer) kisbirtokost és farmert űztek el a földjéről.

 


Miután a GMO-szójabab-forradalom tönkretette a hagyományos mezőgazdasági termelést, az argentinok drámai változást tapasztaltak a hozzáférhető élelmiszerek terén. Az új szójabab-monokultúra révén a 2002-es gazdasági válság a lakosságot már reménytelenül kiszolgáltatott helyzetben találta. Mind többen éheztek az országban. A kormány az élelmiszerhiány miatt felkelésektől tartott, és a Monsanto, valamint az óriási szójabab-felvásárlók, mint a Cargill, a Nestlé és a Kraft Foods a "segítségére siettek" ebben a helyzetben. Noha a szójababot állati takarmányként termesztették, az éhezőknek jótékonykodva szójából készült ételeket osztottak, hogy előmozdítsák a nagyobb szójababfogyasztást.

 


Vidéken a szójabab-monokultúra következményei még szörnyűbbek voltak. A hagyományos földművelő közösségeket az óriási új szójababültetvények közelében súlyosan érintette a glifozátnak, a Monsanto Roundup Ready néven használt gyomirtó szerének repülőgépről való szórása. A Lom Senes-i földműveseknek, akik ott a saját szükségletükre különböző zöldségeket termesztettek, egész termése elpusztult, miután a szomszédos területeket Roundup Readyvel bepermetezték. Ez a szer minden növényt megöl, kivéve a különleges, génmanipulált Monsanto-növényeket, amelyek "gyomirtószer-rezisztensek".

 


Egy 2003-ban készült tanulmány kimutatta, hogy a permetezés hatása nem korlátozódik a termések elpusztítására. Az ott élőknek megdöglöttek a tyúkjaik, és más állataik is károsodtak, különösképp a lovak. A kiszórt gyom irtószer az embereknél súlyos rosszullétet, hasmenést, hányást és bőrkisebesedést okoz. Egyes jelentések GMO-szójaföldek közelében fejlődési rendellenességekkel született állatokról szólnak. Torzul fejlődött banánról és édesburgonyáról, hirtelen elpusztult halakkal teli tavakról is hallani. Földműves családok jelentik, hogy gyermekeik testén a közeli szójaföldek permetezése után különös foltokat találnak.

 

Egy spermaölő kukoricával teli üvegház
Egy Epicyte nevű kis biotechnológiai magáncég 2001 szeptemberében San Diegóban sajtókonferenciát tartott. Az Epicyte bejelentette, hogy sikeresen kifejlesztettek egy újabb GMO-gabonát - a fogamzásgátló kukoricát. Ehhez egy ritka sajátossággal, az immunális terméketlenséggel bíró nők szervezetéből antitesteket nyertek ki. Ezt követően izolálták a terméketlenségért felelős antitestek létrehozásában illetékes gént, és a géntechnika segítségével beépítették a közönséges kukoricába.

"Van egy üvegházunk tele kukoricával, amely spermiumok elleni antitesteket termel" - büszkélkedett Mitch Hein, az Epicyte elnöke.

 


Az Epicyte éppen akkor kötött egy kutatási és licencegyezményt a Dow Chemical nevű géntechnológiai óriáscéggel, amely hajdan a vietnámi háborúban alkalmazott Agent Orange lombtalanító szert gyártotta, és egyike a három génmanipulált vetőmagot termelő agrobusiness-óriásnak az Egyesült Államokban. Ennek a joint-venture-nek az a célja - ismertették -, hogy a gabonafélék génmanipulálásának a területén az Epicyte technológiai áttörését egyesítsék a Dow AgroScience erejével. Az Epicyte a Syngentával, a GMO-vetőmagvak területének svájci óriásával is együttműködésbe lépett. 2002 októberében a CBS-News hírül adta, hogy az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma is országszerte finanszírozott szántóföldi kísérleteket különböző növényekkel, amelyekből a gyógyszerészetben felhasználható anyagok nyerhetők, köztük az Epicyte spermaölőgabona-technológiáját is.

 


Az Epicyte úgy mutatta be spermaölő kukoricáját, mint egy hozzájárulást a világ "túlnépesedése" problémájának megoldásához. Feltételezhető, mondták, hogy azt már 2006-tól vagy 2007-től a kereskedelemben is forgalmazni fogják.

 


A sajtóértekezlet után az Epicyte "frontáttöréséről" többé nem esett szó. Magát a céget 2004 májusában átvette egy pitsborói (Észak-Karolina) biotechnikai magántársaság. Az Epicyte Pharmaceutical céget megvásárolta a Biolex. A tömegkommunikációban többet nem lehetett hallani a spermaölő kukorica kifejlesztéséről. A téma eltűnt a színről.

 


Jól értesült körökből azonban kiszivárgott, hogy a kutatás titkos alapokon tovább folyik, mivel a kukorica, amelynek a fogyasztása a férfiak spermáját terméketlenné teszi, robbanékony politikai jelentőséggel bírhat. A mexikói farmerek egyszer már fellázadtak a génmanipulált kukoricának Oaxacában, Mexikó kukoricatermelő kincseskamrájában történt tiltott forgalomba hozatala miatt. El lehet képzelni, milyen hatása lenne, ha megvizsgálnák a kukoricát, a legtöbb mexikói fő táplálékát, és kiderülne, hogy az Epicyte fogamzásgátló antitestjeit tartalmazza. "Kér az úr egy fogamzásgátló kukoricacsövet, vagy esetleg egy gyilkostortillát?" Vagy még egy tál kukoricapelyhet?



A terminátor-

öngyilkos vetőmagtól(4) a fogamzásgátló hatású génmanipulált kukoricáig jutás hamarosan világossá tette, hogy az Egyesült Államok nagyhatalmú elitkörei, elkötelezett neomalthusiánusok, miért választották elsődleges stratégiai céljukként a génmanipulált növényeknek a világ élelmezési láncaiba való bevezetését. Ezt az elitet nemcsak a Rockefeller és a Ford Foundation, valamint más, Amerika leggazdagabb családjainak magánvagyonával összefonódott alapítványok alkotják. Ide tartoznak még az Egyesült Államok Külügyminisztériuma, a Nemzetbiztonsági Tanács, az USA Mezőgazdasági Minisztériuma, továbbá a Nemzetközi Pénzügyi Alap (International Monetary Fund), a Világbank (World Bank) és az Egyesült Államok hivatalainak - beleértve az Egészségügyi Világszervezetet (WHO - World Health Organization) és az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetet (FAO - Food and Agriculture Organization) - vezető körei is.

A népesség csökkentése és a génmanipulált növények ugyanannak az átfogó stratégiának a részei: drasztikusan leredukálni a világ lakosságát. Némelyek, mindenekelőtt a katolikus egyházhoz és annak vonzásköréhez tartozó emberek, valamint az Egyesült Államok és más országok kisebbségi szervezetei elég bátrak voltak ahhoz, hogy a folyamatot annak nevezzék, ami valójában: genocídiumnak, amelynek során tudatosan megtervezett eljárással, a "világot fenyegető éhség problémája megoldásának" nevében, egész népcsoportokat módszeresen kiirtanak.

 


A génmanipulált vetőmagvak globális elterjesztésének az Egyesült Államok és Anglia kormányai részéről történő támogatása valójában a Rockefeller Alapítvány 1930-as évek óta érvényes politikájának a folytatása. Akkoriban a nácik eugenikai kutatásait finanszírozták: a népességszám tömeges és olcsó csökkentése - fajtisztaság az eugenika révén.

 


Winston Churchill, egy gonosz rasszista, 1925-ben helyeslően nyilatkozott a biológiai hadviselés lehetőségéről. "Ragályok, melyeket módszeresen bevetnek, és célzottan emberekre és állatokra irányítanak [...], lisztharmat a növények elpusztítására. Lépfene (anthrax) a lovak és a marhák megölésére [...]" - írta. Ted Turner, CNN-alapító és milliárdos, akinek az ENSZ-alapítványa a "népességszabályozás" céljaira egymilliárd dollárt adományozott, 1996-ban azt fejtegette, hogy a világ eszményi állapota az lenne, ha nem lakná 225 milliónál több ember. Ez a gondolkodásmódja a túlságosan gazdag, hatalommal bíró és paranoid embereknek. Sajnos ezek óriási befolyást gyakorolnak a normális világra.

 


A Sunshine Project (Napfény Tervezet), amely a biológiai fegyverek és a genetikai manipuláció leleplezésére irányuló kritikai szellemű kutatási terv, arról adott hírt, hogy "az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Oroszország és Németország kutatói olyan genetikailag manipulált biológiai hadi hatóanyagok fölött rendelkeznek, amelyek új halálos válfajokat hoznak létre [...]. A génmanipulációt a klasszikus biofegyverek arzenáljának bővítésére lehet használni [...]." Az 1980-as években, amikor a Rockefeller Alapítvány a génmanipulált rizs létrehozására irányuló, a génmanipuláció kezdetét jelző nagy projektjét beindította, az amerikai Pentagon észrevétlenül a biotechnológia katonai alkalmazásával kezdett foglalkozni.

 

2001-ben a Bush-adminisztráció a génmanipulált spermaölő kukorica és a génforradalom más fejleményeivel kapcsolatban jellemző módon megtagadta a biofegyverek kifejlesztése nemzetközi tilalmának az elfogadását.

Jogilag kötelező biofegyver-megegyezésről lett volna szó, de az Egyesült Államok vonakodása a nemzetközi megbeszéléseket zátonyra futtatta. 2004-ben a British Medical Association (a Brit Orvosok Szövetsége) egyik tanulmánya, miközben a "genetikai hadi technológia" területén tett haladásra hívta fel a figyelmet, arra a következtetésre jutott, hogy a világot csak néhány év választja el "borzalmas biofegyverek létrehozásától, amelyek képesek lesznek csak azokat az embereket megölni, akik egy bizonyos etnikai csoporthoz tartoznak".


"Hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy józan esze birtokában ezeket senki soha nem használná fel", jegyezte meg Steven Block professzor, a Stanford Egyetem biofizikusa, egy férfi, akinek többéves tapasztalata van a Pentagon és a kormány titkos biológiai kutatásairól. "De" - tette hozzá - "nem mindenki bír józan ésszel [...]." Egy olyan világban, amelyben élelmiszer-biztonságunk révén az élet és halál fölötti ellenőrzést négy magántársaság tartja a kezében, békében élni lehetetlen.(5)

 


Megjelent: Zeit-Frage, 42/2005 (2005. október 31.)

 

Az archívumból elérhető: http://www.zeit-fragen.ch/ARCHIV/ZF_135a/T01.HTM



Fordította: Tóth Károly Antal
..................................


A fordító megjegyzései:

(1) Ez a szervezet európai munkacsoportnak mondja magát. A német név jelentése szó szerint "Bátorság az erkölcshöz". Más nyelveken az elnevezés bizonyos határok között változik. Angolul például "Courage to Take Moral Stance" (Bátorság az Erkölcsi Állásfoglaláshoz), franciául "Oui a l'Ethique" (Igent az Erkölcsre).

 


(2) A hivatalos magyar szöveget nyelvhelyességi szempontok és a tartalom iránti hűség igénye miatt (az angol eredetivel is összevetve) néhány helyen megváltoztattam.

 


(3) A Don'n cry for me Argentina (Ne sírj értem Argentína) egy híres dalnak a címe, amelyet Madonna mint főszereplő énekelt az Evita című, Eva Perónról, a XX. századi argentin politika nagyasszonyáról 1996-ban készített filmben.



(4) A terminátorgén megöli annak a gén kezelt növénynek a magvait, amelyikbe beépítették. Ezért a vetőmagot minden évben újra az előállító cégtől kell megvásárolni.


(5) Köszönöm Bruckner Zoltán segítségét, aki kitűnő német nyelvtudásával hozzájárult egyes szövegrészek pontosításához.


10.)

Mikor a margarin megjelent a piacon, mint kenőzsiradék, óriási reklámkampánnyal gyakorlatilag egyesével betették az emberek hűtőszekrényébe és a mai napig sokan használják.

Olcsóbb, mint a vaj, és koleszterin tartalma sincsen: kiváló! Éljen az egészséges szív! Miután az emberek nagy része átállt a vajról a margarinra, a zsírról pedig az olajjal való főzésre, az orvosok várták a csodát, ami persze elmaradt. Kiderült, hogy mégsem csökkenti olyan mértékben az érelmeszesedés arányát a szimpla margarin és a napraforgó olaj, mint várták.

A Gyilkos Margarin-2011-03-02 01:05:00 - Atyaeg1

Szalánkon dr. Litsek Ákos megdöbbentő előadást tartott a helyes táplálkozással kapcsolatban, ezen belül is a margarinok fogyasztásáról. Az elhangzottak annyira új és más megvilágításba helyezik a témát, hogy érdemes felhívni ezekre az ismeretekre a figyelmet.
A szívbarát(?) margarin:


A koleszterinnel kapcsolatos általános tévismeretet a margaringyárosok használták ki hatalmas piacok teremtésére azzal, hogy a margarin sokkal egészségesebb, mint a vaj, mert az nem tartalmaz koleszterint.

Mindenek előtt is a koleszterin nem egy ártalmas anyag, hanem az anyagcserének egyik pillére, amely nélkül emberi élet nem létezhet.
Másodszor, az ételben előforduló koleszterin nem tud a vérkeringésbe belekerülni, mert azt kizárólag a máj szabályozza. A máj a vérkoleszterint ártalmas anyagok leküzdésére emeli fel, ha azok a szervezetbe kerülnek.

Az irónia ott van, hogy jóllehet a margarin nem tartalmaz koleszterint, de ha ez a szervezetbe kerül, a máj védekezésképen fel fogja emelni a vér koleszterin tartalmát, tekintve, hogy a margarin egy ártalmas vegyi anyag.

Ahhoz, hogy a margarin mibenlétével tisztába kerüljünk, szükséges annak az előállításával megismerkedni.

A margarint a legolcsóbb olajból állítják elő, tekintve, hogy abból a szappanfőzéshez hasonlóan mindent kilúgozunk. Hátra marad egy természetellenes anyag, mely elveszítette az elektromos töltését, és Transfetti Acid néven ismeretes. Hogy megsűrűsödjön, és ne tudjon megromlani, félig hydrogénezik, majd különböző vegyi ízesítők és színesítők hozzáadásával a vajhoz hasonlóvá teszik. Így készül a margarin, ami végül is egy élelmiszernek álcázott vegyi termék.

A margarin négyféleképpen árt a szervezetnek:

1. Ahol az elektromos töltés nélküli margarin a szervezetbe kerül, ott leállítja az anyagcserét, és pangást okoz, így a legkülönbözőbb szervi problémák állhatnak elő. Ekkor a máj védekezésképpen felemeli a vér koleszterin tartalmát, hogy azzal a margarin káros hatását csökkentse.

2. Mivel a margarinnak nincsen elektromos töltése, ha az a koszorú-érbe kerül, azt az érfal visszalöki, mivel nem tudja felismerni és a margarin ott helyben  fog lerakódni.

3. A margarin felborítja a superhormonok egyensúlyát, ennek következtében a Prostaglandin 2 és a Thromboxan 2 kerülnek túlsúlyba.
Az előbbi érszűkületet, a másik pedig vércsomósodást fog előidézni, ami előrehaladott érelmeszesedés esetén szívinfarktust okozhat. A margarin tehát nem annyira szívbarát, mint ahogy azt hirdetik.

4.
Végül még a margarin kémiai rákokozó is lehet, ha az immunrendszer 70% alá gyengült. Ezt Joanna Budwig Nobel díjas német biokémikus fedezte fel a múlt század végén.

Meglehetősen ironikus, hogy a margarint azzal hirdetik, hogy nem tartalmaz koleszterint, aminek még akkor sem lenne jelentősége, ha azzal a margarin telített lenne. A máj viszont védekezésképpen fel fogja emelni a vér koleszterin tartalmát, hogy a margarin káros hatásai ellen védekezzen.

Ha valaki a konyhában letenne a földre egy kis margarint, ahol egerek vannak, csodálkozva tapasztalná, hogy azok nem nyúlnak hozzá, mert érzékelik, hogy az nem étel.

Felejtsük hát el a margarint, még ha az olcsóbb is mint a vaj, és fogyasszunk természetes úton készített vajat! Ezzel tartozunk az egészségüknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Címkék: aldi antiszemiták candida egészség génmanipuláció halál haza hazaárulók kozmetika lidl margarin metro nemzet rák tecsó védőoltás zsidók

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu