Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Dohányzol? Így tisztítsd meg a tüdődet!
Könnyebb lesz a légzés… - Próbáld ki! Hatásos!
Amire szükséged lesz:
1 liter víz;
400 gramm méz;
2 kiskanálnyi őrölt kurkuma;
Egy hüvelykujjnyi gyömbér;
Egy darab hagyma, körülbelül ugyanakkora, mint a gyömbér;
Egy darabka fahéjjal is ízesítheted.
Így
készítsd el:
Keverd a mézet a vízbe, és tedd fel főni. Amikor felforr, a gyömbért és a
hagymát lereszelve tedd bele. Forrald néhány percig, aztán vedd lejjebb a
lángot. Ekkor add hozzá a kurkumát és a fahéjat, és hagyd, hogy gyöngyözve
főjön, amíg a folyadéknak körülbelül a fele elpárolódik. Ezután szűrd le, és
hagyd kihűlni. Végül tárold a hűtőben, és minden reggel, éhgyomorra egyél
belőle két evőkanálnyit, este pedig ugyanennyit, vacsora után két órával.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Ízületi gyulladás ellen: 8 fájdalomcsillapító fűszer és gyógynövény
Gyógynövények és fűszerek cukorbetegeknek
Fahéj és méz jót tesz a szervezetünknek…
Még a doktorok sem értik