Fliszár Zoltán üzente 15 éve

Kedves Katalin!
Elég sok hazafi dolgozik ezen, hogy befejezzük ami 89-ben nem sikerült. De nem lehet fejjel a falnak menni, a népet vágóhídra vinni. Mindennek eljön az ideje.Az előre hozott választás sem hozza meg a várt eredményt. A Magyarok istene legyen velünk.

Válasz

Szabo Gabor üzente 15 éve

az utolso ket mondat a comentjen ami a 100% igazat adja a magyar helyzettel kapcsplatban es termeszetesen ezzel 100% eggyet ertek.
Sajnos abbol kifolyolag hogy az osszefogas es a tamogatasa a demokratikuson megvalasztott vezetonek hianyzott es fog a jovoben is hianyozni igy semmi remeny arra nincs hogy a kozel jovoben gazdasagi es tarsadalmi pozetev valtozas legyen magyarorszagon . kulonben megjegyzem hogy a gyurcsan ur az elso olyan magyar miniszterelnok akinek komoly respekted elvez a nyugati vilagba es north amerikaba az elodje orban ezt nem erte el .
javasolnam mindenkinek hogy mikor a kovetkezo valasztas lessz elotte nezenek a tukorbe es arra gondoljanak hogy a demokracia megtartasa az a polgarok intelegenciajan mulik es a magyar nep errol nem hires

Válasz

Tóth Ágnes üzente 15 éve

Valaki azt mondta, hogy a politikai hatalom a legerősebb szenvedély, és ez most mindenkire vonatkozik. Aki bent van nem akar kimenni, pedig, itt most mindenkinek le kéne tenni a belépőkártyát és távozni. -Persze üres zsebbel- visszatéve, mindent amit elvittek, vagy jelképes összegért megvettek. Fél Magyarország újra a köztársaságé lehetne. Tokajról nem is beszélve.

Válasz

Tompos Katalin üzente 15 éve

Ebből nagyon sok minden fedi a valóságot, de sajnos nekünk kis embereknek
mindenképp szívás lesz, amíg egy olyan független kormány nem lesz, aki a kis emberek megélhetését is szívvel csinálja, nem csak a befolyásosok zsebét tömi.
Sajna ez csak álom! Hova lett a nagy összefogás az emberekből? Anélkül nem sok változásra számíthatunk, bár ki is legyen hatalmon. Ez az én véleményem!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Hát én nem is tudom,nem e valami csel-hez folyamodik Gyurcsány ,nincs kizárva semmi sem .

Válasz

Prohászka Béláné üzente 15 éve

Sajnos nem a pokolra megy, és visszajön!!! De azt már tényleg ne engedjük!!!!

Válasz

bicskei laszlo üzente 15 éve

Kedves Zóltán sajnos tévedsz Gyurcsány nem unta még meg várjuk csak meg mi ez a trükk amivel most sirva fakadt nekem cyanus,hogy meglepetésben lessz részünk. Várjuk ki a végét Ő még a tronon marad sajnos.szia László,,,

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 15 éve

Mikor hozod a gazdákat össze ott Helvécián, s beszéljük meg!
Üdv: Benedek Zoltán

Válasz

Radványi-Nagy Katalin üzente 15 éve

Köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kedves Jóska!
Helyzet értékelésedben kimondod a tényt.
Rendjén való dolog, hogy nyaldossuk a sebeinket és nem teszünk semmit?
Én két dologban látom a megoldást: -Egyik, hogy összefogunk a magunkfajtákkal és vérehajtunk egy tényleges rajtaütést. -Vagy megrendeljük a legmodernebb HD technikát és fizetünk azért, hogy kimossák az agyunkat miáltal megnyugszunk.
BÉKE PORAINKRA

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 15 éve

Igazad van Józsi
Bbnedek Zoltán

Válasz