Bar Tamás üzente 11 éve

Én is elmondhatok magamról pár ilyet, szépapámig visszamenőleg le van vezetve pontosan a családfa, mivel nagyapám neves néprajzkutató volt. Ennek ellenére rám és apámra csak úgy záporoztak a zsidózások (persze nem bántó szándékkal), közeli ismeretségem, saját családtagjaim (nem vér szerinti) nem hiszik, hogy nem vagyok zsidó, de a tények makacs dolgok.

Nem minden az, aminek látszik, hiszen ahogy írtad egy Jobbikosról is kiderülhet ez-az. Éppúgy, mint egy liberális emberről az ellenkezője. Én ugyebár leírtam, hogy csak és kizárólag Lukáts Andorért harcolok, mivel csak őróla tudom 100%-ban, hogy nem zsidó.

Ha jól tudom, akkor régen a TS/LY/CH a név végén a nemesi származást jelölte, tehát így feltételezhető (bizonyítható is), hogy nemesi család sarja a fent említett személy. Javítson ki valaki, ha tévednék, de zsidók nem lehettek nemesek és nem valószínű, hogy egy nemes egy zsidóval házasodott volna. Lévén '43-ban született, így ez a II. Vh. alatt csaknem elképzelhetetlen volt.

Persze ÉN nem tudom papírokkal igazolni, de más bizonyára.

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 11 éve

Kedves Tamás!
A gondolkodása, viselkedése egyértelmű.
Szegedi zsidesz-jobbiKOS-ról 3 éve mondom, hogy zsidó! Mint ahogy párttársairól is!
Azt mondták, hogy hülye vagyok!
Akiket eddig megitéltünk, sajnos igazzá lett!
Nagyon örülnék -örülnénk, ha egyszer tévednék, s meg kéne követnem az illetőt!
Várom ezt a pillanatot, hogy végre ne nekem legyen ebben a műfajban igazam!
Testvéri üdvözlettel:
Kisbaczoni Benedek Zoltán vérszövetséget kötött magyar-székely-hun-kun-felvidéki-baranyai sváb nagy-, déd- és ükszülők leszármazottja.

Válasz

Bar Tamás üzente 11 éve

A szélsőjobbost idézőjelbe tettem, azaz én nem értem rá ezt, de a közvélemény ráaggatja.

Azt meg hogyan lehet igazolni, hogy valaki nem "zsidó seggnyaló"? Anyakönyvileg a származást lehet, de az ilyen szubjektív, mások megítélésén múló dolgokat nem.

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 11 éve

Tisztázzunk valamit Nyírő sosem volt szélsőséges jobbikos, csak egy józanul gondolkodó SZÉKELY!
Az egész zsizsik felháborodásom azért van, mert még a vizet-földet-életteret is elveszik, s a politikán kívül egy-két haszonleső hazaáruló is melléjük áll!

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 11 éve

Kedves Tamás!
Kérem küldjön dokumentációt, mert a lista tartalmaz olyan neveket is, akik szekértolók, vagy zsidó seggnyalók!
Ezek számunkra ugyan olyanok,mintha zsidó származásúak lennének.
Nem én állítottam fel a listát, csak közzé tettem. Várom a dokumentum cáfolatát.
Pl.: megfenyegették, mikor aláírt!

Válasz

Bar Tamás üzente 11 éve

Nyírőről meg annyit, hogy teljesen egyetértek azzal, hogy az alaptanterv része lett. Azzal, hogy egy "szélsőjobbos" írót is beemelt az állam a tantervbe előrébb mozdított ahhoz, hogy egy független, objektív irodalmat tanulhassanak a gyerekek az iskolában. Hiszen a liberálisok, akik tiltakoznak ez ellen hogyan akarhatnak egyenlőséget, szólásszabadságot, ha egyes eszméket, amik nekik nem szimpatikusak a földbe tipornak, épp úgy, mint a diktatúrákban. Amúgy pont most voltam Nyírő szülőfalujában, ahol mindenki rajong érte. Jó volt látni Erdélyben egy 90%-ig magyar falut.

Válasz

Bar Tamás üzente 11 éve

Köszönöm Zoltán a lehetőséget, hogy érvelhetek. Az egyetlen ember, akiről 100%-ban tudom állítani, hogy nem zsidó, az Lukáts Andor. Személyes ismeretségem alapján mondhatom ezt teljes bizonyossággal, így igen rosszul esik, hogy egy ilyen degradáló listán látom viszont a nevét. Másokról csak sejtéseim vannak, nem vagyok bennük biztos, így azokba nem kezdenék bele, mert lehet, hogy felesleges köröket futnánk, ami csak időpocsékolás.

Válasz

Gregoran Gregoran üzente 11 éve

Bocs, hogy ilyeneket írtam, de nem szeretem az alaptalan vádakat, nézzétek át a listát még egyszer. És hogy tisztázzuk: én sokkal inkább jobboldali gondolkodású vagyok, csupán azt szeretem, ha valaki ész érvekkel áll ki az igaza mellett, nem egy listába leír random neveket.

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 11 éve

Kedves Tamás!
Itt a lehetőség!
Írd meg -tényekkel, dokumentációkkal-, hogy kik a nem zsidók, illetve zsidó s...g nyalók, s ígérem megkövetlek!
Sőt!
Az általad kívánt személyek érdekében mások is megszólalhatnak.
Jelenleg ez van.
Nyírő-t, mint írót én is tisztelem, ráadásul erdélyi származású, s nem volt náci! Mégis ezt terjesztik róla!
Itt egy lista, át kell böngészni!
Rajtad a sor!

Válasz

Bar Tamás üzente 11 éve

Csak azért, mert szólok, hogy pontosítsátok a listát nem feltétlenül kell egyetértenem az ott szereplők gondolkodásmódjával. Csak szerettem volna objektíven, pusztán tényszerűen közölni, hogy az itt leírtak egy része nem igaz. És az megint egy másik dolog, hogy némelyiket munkásságáért (nem politikai álláspontjáért) tisztelem. Szóval a gondolkodásom nem "libsi-kommcsi-cionista" (sokkal inkább jobbos), nem szolgálom ki a zsidókat, csak azt kérem, hogy vagy a címet írjátok át "Hazaáruló liberális-cionista-komcsikra", vagy szedjétek ki a nem zsidókat.

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 11 éve

Van aki vibrátort használ... Annyi neki.
Ez a libsi-kommcsi-cionista gondolkodás viszi sírba a világot, ha nem teszünk ellene!

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 11 éve

Balf@sz aki mást annak tart!
A zsidók kiszolgálása egyenlő a hazaárulással!
Ha támogatod őket TE is hazaáruló vagy!

Válasz

Bar Tamás üzente 11 éve

Azért utána kéne nézni, mielőtt alaptalanul "lezsidóztok" valakit. Ne verjétek a melleteket arra, hogy mekkora magyarok vagytok. Akkor legyen nagy arcotok, mikor már művelődtetek és utánanéztetek azoknak, amiket leírtok. Csak azért nem lesz valaki zsidó, mert liberális. A banán se lesz vibrátor csak mert zöld.

Válasz

Gregoran Gregoran üzente 11 éve

Te retardált balfasz! Lukáts Andor nem zsidó, csupán aláírt egy papírt, amivel a zsidókat támogatta. Legközelebb ha írsz valamit, akkor nézz utána jobban te faszfej!

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 13 éve

KIEGÉSZÍTÉS!
Nem csak zsidóbérenc, hanem ízig- vérig zsidó!

Így tartja be egy zsidóbérenc a választási ígéreteit.
És ez még csak a gyalázat kezdete! Sokan, akik rá szavaztak, tényleg nem tudták, mit tesznek. De tettek!

A június 15-én kilakoltatott ötgyermekes családanya nyílt levele Orbánnak


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy a választásokon tett ígéretét, idézem: "miszerint egyetlen magyar családot sem lehet utcára tenni" felettébb látványos módon betartotta...

Remélem, az Ön gyermekeit és édesanyját, valamint a családja egyetlen tagját sem fogja 300 fős kommandós sereg megtámadni!

Remélem, mindig lesz hol a fejüket álomra hajtani!

Remélem, lesznek barátai, akik mindig kiállnak Ön mellett!

Remélem, soha nem kell rettegniük a minden törvény és jog felett álló végrehajtóktól!

Remélem, megmarad az ősei birtoka, és nem veheti el Öntől maffiamódszerekkel senki sem!

Remélem, soha nem fogják üldözni, ha el meri mondani az igazságot!

Remélem a nemzetközi sajtó előtt sem fog szégyenkezni a magyar emberek földönfutóvá tétele miatt!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Én mint kisember, aki egyébként öt gyermek édesanyja vagyok, azért bátorkodtam Önnek nyílt levelet írni, mert a tucatnyi személyes S.O.S. segítségkérésemre nem reagált!

Szeretném Önt ezúton tájékoztatni, hogy az Ön "jóléti" államának rendőrhadserege 2010. június 15-én kivégezte a családomat! Elvették a házunkat, ezáltal az egész életünket! Hét embert végeztek ki az Ön tudtával azon a napon!

Három csöpp gyermekem, a nagylányom és az idős, beteg édesanyám, aki mellesleg majdnem belehalt az Ön "nem lehet egyetlen magyar családot sem utcára tenni" hangzatos kijelentésébe!

Mert piciny gyerekek és asszonyok veszélyesek Önre és a magyar nemzetre nézve, ezért aztán 300 fős hadsereget kell rájuk küldeni. Amúgy tájékoztatásául közlöm: közel kétmillió család vár ugyanerre a sorsra! Esetleg azt a 873 milliárd forintot, mely a bankok nyeresége volt a tavalyi évben, nem lehetett volna ezeknek a családoknak a megsegítésére fordítani?

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Rendkívül sajnálom azokat az embereket, akik hittek Önben! (Nem tudták, mit cselekszenek.)

Ön magára hagyta nemzetét a magyar családokat és a jövőjét a magyarságnak! Mindaddig, amíg a korrupt bírósági titkárok és a maffiózó végrehajtók, akik rendőrkapitányoknak dirigálhatnak és dönthetnek emberi életekről, azt hiszem, el kellene gondolkodnia azon, hogy az Ön önkényuralmi rendszere hova fajulhat!

Ugyanis Önnek van, lett volna lehetősége egyes-egyedül arra, hogy több százezer ember, család életét egyetlen tollvonással megmentse!

Nem vagyok elkeseredve, mert a mi esetünk végre felnyitotta a magyar emberek szemét, hogy a magyar önmagán és a barátain kívül senkire nem számíthat eme csodálatos ősi hazában!

Üdvözlettel:

Tauzin Krisztina
egy földönfutóvá tett ötgyermekes családanya és családja





--
"Ne tagadd meg a fajt miből eredtél, lángoló vért miből születtél, a föld mely éltet s eltakar, ha magyarnak születtél, hát maradj MAGYAR ! " http://magyarigazsag.euroweb4you.eu
http://www.magyarorszag-szep.hu/ VÉDD ISMERŐSEID E-MAIL CÍMÉT!

Válasz