Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hunmagyar Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hunmagyar Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Íme a rettenetes idegméreg, amitől minden étel finom lesz! Te is eszed, mert jó íze van! Nem az ételre, hanem az agyra hat, de az intenzív íz mellé fizikai tüneteket is kap a gyanútlan fogyasztó!
Ha ezekkel találkozol, ne vedd meg!
Amit mindenképp tudnod kell a nátrium glutamátról!
Rettenetes idegméreg, amitől mindennek csodás íze lesz
A kínai konyha európai és amerikai területen való elterjedésével együtt egy új ,,betegség” is megjelent napjainkban, mégpedig a kínai étterem szindróma.
Hogy miért is készül ma másból ugyanez az étel?
|
|
Ezért kell úgy aludnod, hogy kidugod a lábad a takaró alól - Írta: Kiss Gréta 2018.03.14.
Nagyon egészséges szokás!
Kidugni vagy nem kidugni? Ez itt a kérdés!
Gyerekkoromban mindig féltem kidugni a lábamat a paplan alól, mert azt hittem, hogy amint megteszem, valami borzasztó szörny elkapja és megrágcsálja. Bár azóta jó pár év eltelt, még mindig nem szívesen hagyom szabadon a virgácsaimat, pedig régóta érzem, hogy jólesik, ha nem burkolom be őket. Érdekesség, de a szakemberek is azt javasolják, hogy a lábaink kint legyenek - kutatásokból ugyanis kiderült, hogy ez a szokás kifejezetten jótékony és erős egészségmegőrző hatással bír.
Egyrészt végeláthatatlan perceket, másrészt fontos tápanyagokat is megspórolhatsz azzal, ha nem hámozod meg a következő négy zöldséget.
Mert héjukban a vitamin, de még mennyire:
KrumpliHéja vasban, folsavban és rostban gazdag (több is van benne, mint a húsában), utóbbi segít a magas koleszterinszint csökkentésében, és a helyes bélműködés megtartásában.
A fahéj az egyik legrégebbi fűszer a földön. A fahéjban található illóolaj a mézben található hidrogén-per oxidot előállító enzimmel együtt a leghatékonyabb természetes mikróba ellenes hatóanyag, amely megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását a szervezetben.
Nemrégiben megerősítést nyert, hogy a méz és a fahéj csökkenti a gyomorrák kialakulásának kockázatát.Összeállítottunk egy listát, hogy a fahéj-méz kombináció milyen bajokra nagyon hatékony.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu